Gina Pistol, primele declarații despre nunta cu Smiley: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

De Oana Dinu, pe

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar acum se gândesc să facă pasul cel mare. Cei doi au împreună o fetiță, Josephine, care va împlini în curând doi ani.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de șapte ani. În martie 2021 au devenit părinți pentru prima oară.

Gina Pistol, primele declarații despre nunta cu Smiley

Pentru prima oară, vedeta a recunoscut faptul că au în plan să se căsătorească cât de curând. Planificarea unui astfel de eveniment necesită mult timp și atenție, iar Gina Pistol a mărturisit că atât ea, cât și Smiley, sunt extrem de ocupați.

Chiar dacă îți doresc să facă acest pas, vedeta nu știe nici când va fi nunta, nici cum va arăta rochia de mireasă.

„Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când, că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a declarat Gina Pistol în exclusivitate pentru spynews.ro.

Citește și: Gina Pistol, imagine adorabilă cu Josephine: „Fericirea are chipul ei”

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol va împlini doi

În luna martie, Gina Pistol și Smiley vor sărbători doi ani de la venirea pe lume a fiicei lor, Josephine. Cei doi sunt foarte fericiți cu viața de părinți și se bucură de fiecare clipă alături de micuța lor, care crește repede și frumos.

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că Josephine a început să vorbească, iubește muzica și dansul.

Citește și: Cum a făcut-o Smiley pe Gina Pistol să plângă: „Nu voiam să intru în curte. Stăteam și plângeam la poartă”

„Crește de la o zi la alta, e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubește muzica, îi place să danseze, acum e în perioada balet, ascultă Ceaikovski, dansează de dimineața și până seara și ascultă muzica lui Andrei. Zice câteva cuvinte, nu le leagă, dar zice câteva cuvinte”, a mai dezvăluit vedeta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter