Gina Pistol, primele declarații despre al doilea copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 14:46

Gina Pistol (41 de ani) este mama unei fiice, Josephine Ana, născută pe 9 martie 2021. Prezentatoarea TV și Smiley (38 de ani) formează un cuplu de 5 ani, însă și-au confirmat relația abia la finalul anului 2019. Recent, Gina a făcut primele declarații despre cel de-al doilea copil.

Gina Pistol, primele declarații despre al doilea copil

„Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. «Eh, când un copil?» După ce faci un copil, nici nu a prins bine… «și al doilea copil când?». Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a declarat Gina Pistol în mediul online.

În august 2021, tot în mediul online, prezentatoarea TV a vorbit despre provocările întâmpinate în timpul sarcinii, dar și despre șansele mici pe care medicii i le-au dat să devină mamă.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție: «Când o să ai și tu un copil?», «Când ai de gând să faci un copil?», «De ce nu ai un copil la vârsta asta?». Întrebarea asta mi se pare că este foarte intruzivă pentru o femeie, pentru că nu știi prin ce trece femeia aceea”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

„După ce am aflat, în urma unui control de rutină, că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea pe care încercam să o mențin cu greu în sufletul meu. De fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam «când o să fiu pregătită, când o să fie», dar numai eu știu ce era în sufletul meu”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol a împlinit 41 de ani! Imagine emoționantă cu prezentatoare TV și cu fiica ei, Josephine Ana

Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley: „Chiar m-am supărat rău”

Gina Pistol, despre copilăria ei: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Despre sarcină, prezentatoarea TV a adăugat: „În timpul sarcinii am resimțit din plin presiunea [afișării] unei imagini perfecte. În timp ce corpul meu se modifica pentru a-i face loc fetiței mele, am înțeles că frumusețea cuprinde diverse contururi. Când am aflat că voi deveni mamă, am realizat că universul meu se va schimba definitiv”.

„Primele luni de sarcină mi-au pus pe față un zâmbet imens. Pe lângă oamenii care îmi transmiteau energie bună și gânduri frumoase, au fost și cei care m-au criticat dur și care mă judecau în orice făceam. Am încercat mereu să opresc lupta asta dintre ce e bine pentru mine și pentru micuța mea și ce ar trebui să fie confortabil pentru restul oamenilor”, a mai spus.

Cum au ales Smiley și Gina Pistol numele fiicei lor

Solistul și prezentatoarea TV au ales fiecare câte un nume pentru fiica lor. „Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea, care se numește «Josephine» și îi place foarte tare numele. (…) Iar Ana îmi place mie foarte mult”, a dezvăluit Smiley, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

„E un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria (n.red.: numele de familie al solistului). (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter