Gina Pistol, prima declarație despre relația cu Smiley

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 10 octombrie 2019, 15:56
Gina Pistol și Smiley sunt împreună de trei ani, însă abia luna aceasta artistul a recunoscut relația, în interviu acordat, în exclusivitate, în Revista Unica.

Gina Pistol și Smiley au ales discreția în legătură cu relația lor în tot acest timp. Cei doi locuiesc împreună, se înțeleg de minune, iar acum, relația fiind una asumată și recunoscută în fața tuturor, blondina a făcut primele declarații oficiale despre povestea lor de iubire: „Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva.

Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, – a dezvăluit Gina Pistol în cadrul unui interviu acordat pentru Elle.

Vezi imagini cu Gina Pistol și Smiley în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter