Gina Pistol, fotografie rară cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana

De Unica.ro, pe

Smiley (37 de ani) și Gina Pistol (40 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. Recent, în mediul online, Gina a publicat o nouă fotografie cu micuța.

Gina Pistol, fotografie rară cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana

Fotografia a fost publicată pe Insta Story, și nu este însoțită de niciun mesaj, însă pe fundal Gina a pus piesa Sweet Dreams de la Eurythmics. Imaginea o puteți găsi în GALERIA FOTO de mai jos!

Cu doar o săptămână în urmă, prezentatoarea TV a mai publicat o imagine cu piciorușele lui Josephine. „…și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg”, a scris în dreptul fotografiei.

„Și încă ce te mai așteaptă! ❤️❤️❤️❤️”, a comentat actrița Olimpia Melinte, care va deveni mamă pentru a doua oară în aprilie. „Exact așa am simțit și eu! ♥️♥️♥️”, a scris și actrița Paula Chirilă. „❤️ Fericită pentru tine, pentru voi …❤️”, a mai comentat Emma Ștefan de la Morning ZU.

„Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor. Mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital, de către moașă, pediatru, uiți în momentul în care pășești în casă. Uiți tot. (…) Ne-am descurcat. Suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună.

Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă foarte bine. Incredibil de bine. E minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă. Este minunat. Uiți de tot greul. Fizic, după operație mi-am revenit a treia zi. Primele două zile n-au fost cele mai drăguțe zile din viața mea.

Citește și:

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Modelul nu are voie să facă sport

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan Markle la adresa ei

O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

Eu abia acum înțeleg de ce îmi spuneați toate să mă odihnesc bine cât mai pot. Abia acum vă înțeleg. Mare dreptate ați avut”, mai spunea prezentatoarea TV imediat după naștere. În emisiunea Vorbește Lumea, Smiley a dezvăluit cum au ales numele fiicei lor.

Cum au ales numele fiicei lor

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut pentru Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter