Gina Pistol, despre prima lună după naștere: „Ești dezorientată”

De Unica.ro, pe

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) au devenit părinți pentru prima oară pe 9 martie 2021. Cuplul are o fiică, Josephine Ana, acum în vârstă de 6 luni. Invitată în emisiunea de pe YouTube a solistului, 8, 8 și ceva fix, Gina a vorbit despre începutul relației lor, dar și despre cum au decurs primele ei luni în calitate de mamă.

Gina Pistol, despre prima lună după naștere: „Ești dezorientată”

„Tu pentru mine erai Smiley și atât, îmi plăcea muzica ta. Acum câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există. Erai pe scenă și cântai Love is for free. M-am uitat la tine și am zis: «Băi, e drăguț băiatul ăsta». Pe urmă tot te mai vedeam pe la Vocea, când veneam în public”, a povestit Gina.

Despre provocările vieții de mamă, Gina a mai spus: „Îți formezi o idee despre ce înseamnă să fii mamă și ai impresia că ești pregătită. Tot ce citești în lunile de sarcină și tot ce ți se spune în spital după ce naști, când pășești în casă, se șterg toate din cap. Ajungi acasă cu un copil și nu ai o cărticică despre cum se asamblează, ca la mobilă, și ai câteva zile în care ești dezorientată”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. „Îmi tulbura liniștea”

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul

Filmare rară cu Gina Pistol cântând. „Am făcut-o și p-asta!”

„Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, un tsunami care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te recunoști. Plângeam când nu mă vedeai tu (n.red. – Smiley). Crede-mă, tu m-ai văzut plângând de puține ori, eu plângeam de mult mai multe ori”, a continuat.

„Citisem despre cum mamele au această conexiune cu copilul și mi-am zis că parcă nu e chiar așa și eram puțin geloasă pe relația voastră (n.red. – relația dintre Smiley și Josephine). Îmi era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eram cu operația… Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat. Acum nu mai este așa greu, dar prima lună a dat cu mine de pereți”, a adăugat.

Gina a încheiat povestind despre cum iubirea pentru fiica ei crește pe zi ce trece din ce în ce mai mult și despre cum simte că o cunoaște dintotdeauna. „E cel mai mișto lucru pe care îl poți trăi. Și cel mai pur. Iubirea pentru copil e cea mai pură”, a mai explicat prezentatoarea TV.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter