Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley: „Chiar m-am supărat rău”

De Unica.ro, pe

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul anului 2019 și-au confirmat relația. În emisiunea de pe YouTube a solistului, 8, 8 și ceva fix, Gina și Smiley au povestit prima lor ceartă. „Era începutul relației și încă învățam lecția răbdării”, a început Gina.

Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley: „Chiar m-am supărat rău”

„Nu locuiam încă împreună, mai rămâneam un weekend. Îmi spune Andrei: «Pe la 20:00 termin la studio». Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto…”, a continuat prezentatoarea.

„19:30, zic hai că nu-l întreb acum, îl mai las puțin, îl întreb pe la fără 5, să nu par disperată: «Ce faci, cum merge?». «Mamă, fac acum o piesă, mai am puțin», mi-a scris. Zic: «Aștept, nu-i problemă». Eu toată îmbrăcată, stăteam așa ca o păpușă în cutie”, a mai spus.

„Se face 21:00, zic nu-i scriu acum să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: «Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto». Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. „Îmi tulbura liniștea”

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul

Filmare rară cu Gina Pistol cântând. „Am făcut-o și p-asta!”

„Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin». «Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu». (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a încheiat Gina.

Care a fost cel mai romantic lucru pe care Smiley l-a făcut pentru Gina

„Era prima oară când își sărbătorea ziua acasă de când eram împreună. Ea tot timpul era la Asia Express. N-am putut niciodată să-i fac o surpriză…”, a explicat Smiley.

„De ziua mea, săracul era stresat pentru că eu aveam filmări în ziua aia și trebuia să-mi spăl părul, să na… M-am trezit și Andrei mă întreabă: «Cât mai stai în baie?». Eu eram cu șamponul, cu spumă pe păr, și i-am zis: «Imediat ies! Dar avem două băi, de ce trebuie să mă stresezi pe mine?». El era stresat că voia să iasă surpriza frumos. Într-adevăr, a ieșit foarte frumos. În living mă aștepta un cvartet de coarde. Am plâns în toate filmările”, a povestit Gina.

„Toată lumea plângea în casă”, a completat Smiley. „Și a mai fost când am ajuns seara de la filmări. Am intrat cu mașina și vedeam prea multă lumină, dar nu știam de ce. Curtea era un peisaj feeric. Ningea, luminițe prin toți copacii și eu plângeam la poartă”, a mai spus Gina.

Gina și Smiley au devenit părinți pentru prima oară pe 9 martie 2021. Cuplul are o fiică, Josephine Ana, acum în vârstă de 6 luni.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter