Gina Pistol, despre cum s-a schimbat Ziua Îndrăgostiților de când s-a născut Josephine: „Ne simțim mai bine acasă” / VIDEO

De Oana Savin, pe

Gina Pistol a povestit, pe rețelele de socializare, cum s-a schimbat Ziua Îndrăgostiților pentru ea și Smiley, de când a venit pe lume fetița lor, Josephine.

Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită anual pe data de 14 februarie, reprezintă o oportunitate pentru îndrăgostiți să își declare dragostea și să își facă tot felul de surprize și cadouri. Însă, pentru cuplurile care au copii, această zi tinde să își schimbe însemnătatea.

Gina Pistol, cum s-a schimbat Ziua Îndrăgostiților de când s-a născut Josephine

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă autohtonă. Cei doi nu se feresc să împărtășească cu admiratorii lor aventurile prin care trec atât în viața de zi cu zi, cât și cele din vacanțe. Iar de data aceasta, Gina a povestit pe Instagram cum s-a schimbat viața ei și a lui Smiley de când a apărut pe lume fiica lor, Josephine.

„De la Depeche Mode și gomboți în 2, la Tchaikovsky și balet în 3. Asta e povestea noastră de dragoste”, a scris simpatica prezentatoare de televiziune pe Instagram.

„Cum s-a schimbat Ziua Îndrăgostiților de când a apărut Josephine în viețile noastre. Totul a început cu Depeche Mode și gomboți, a continuat cu râsete și vorbit non stop. Iar acum este despre diminețile cu Tchaikovsky și balet în trei. Dacă de ziua Îndrăgostiților poate ieșeam în oraș la o plimbare și o cină romantică, acum ne simțim mai bine acasă, uitându-ne la un film sau admirând fiecare lucru pe care îl face fiica noastră. Până nu demult ne bucuram de răsărit și de apus în doi, iar acum, în trei, cerul e pictat de noi în fiecare zi”, a afirmat Gina Pistol într-un clip în care apare împreună cu micuța Josephine.

Citește și: Cum a făcut-o Smiley pe Gina Pistol să plângă: „Nu voiam să intru în curte. Stăteam și plângeam la poartă”

Citește și: Gina Pistol, primele declarații despre nunta cu Smiley: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

Citește și: Smiley își mută părinții lângă el și Gina Pistol: „Casa a fost investiția lor. Sunt topiți după Josephine” / Exclusiv

Citește și: Gina Pistol, vacanță cu peripeții: „Legenda spune că mă cam ustură”

Smiley, balet cu Josephine

Și Smiley a postat pe Instagram, un filmuleț în care dansează balet cu fiica sa, întărind astfel spusele iubitei sale.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Zilele trecute, Smiley a lansat și o piesă, „Neintenționat”, în colaborare cu Juno și Emilian.

„Cea mai tare replică de agățat se regăsește în noua piesă “Neintenționat”, lansată special pentru îndrăgostiții de Valentine’s pentru care dragostea nu e doar o cină romantică”, a scris artistul pe Instagram, unde a postat o secvență din videoclipul piesei.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Gina Pistol și Smiley

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter