Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

De Adelina Duinea, pe

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. Recent, în mediul online, Gina le-a spus urmăritorilor ei cu cine crede ea că seamănă micuța.

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

„Când regina este sătulă, este liniște în regat. Nici nu știu ce să fac cu atâta liniște. Primesc foarte multe mesaje de la voi, de la fete: «Odihnește-te și tu acum când doarme». Băi, sunt atât de obosită încât nu mi-e somn. Nu știu cum să vă explic.

Zici că am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora 18:00, vai, îmi pică ochii în gură și stau așa cu ea în brațe, ce să fac?”, a mărturisit prezentatoarea TV pe Instagram.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi.

Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mai spus.

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Smiley a mai dezvăluit: „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.

Citește și:

Ce meniu are Gina Pistol după naștere. A trecut de la mărimea M la S

Gina Pistol, noi detalii despre viața de mămică: „Mă declar o femeie fericită”

Gina Pistol, fotografie rară cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana

Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Cum au ales numele fiicei lor

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter