Gina Pistol a împlinit 41 de ani! Imagine emoționantă cu prezentatoarea TV și cu fiica ei, Josephine Ana

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:10

Pe 9 decembrie 2021, Gina Pistol a împlinit 41 de ani. Prezentatoarea TV și Smiley (38 de ani) formează un cuplu de 5 ani, însă și-au confirmat relația abia la finalul anului 2019. Perechea are împreună o fiică, Josephine Ana, născută pe 9 martie 2021.

Gina Pistol a împlinit 41 de ani! Imagine emoționantă cu prezentatoarea TV și cu fiica ei, Josephine Ana

CONȚINUT VIDEO UNICA

În mediul online, cu ocazia aniversării de 41 de ani a Ginei și a celei de 9 luni a lui Josephine, Smiley a publicat pe Instagram o fotografie cu „fetele lui” în jurul bradului de Crăciun. „Ziua fetelor mele! #9 #gina #josephine”, a scris solistul în descrierea imaginii.

„Să-ți trăiască!!!!! 🥳🥳🥳”, a comentat Andreea Esca (48 de ani). „Superb, câtă fericire într-o poză! 😍😍; Cele mai frumoase! 🥰😢; Să ai grijă de ele! Sunt minunate!; La mulți ani! Să fiți fericiți împreună!; Cel mai frumos cadou!!!”, au mai fost doar câteva dintre celelalte comentarii ale postării.

Care a fost cel mai romantic gest pe care Smiley l-a făcut pentru Gina Pistol?

În septembrie 2021, în emisiunea lui, „8, 8 și ceva fix”, Smiley a vorbit despre cel mai frumos cadou pe care i l-a făcut Ginei. „Era prima oară când își sărbătorea ziua acasă de când eram împreună. Ea tot timpul era la Asia Express. N-am putut niciodată să-i fac o surpriză…”, a explicat solistul.

„De ziua mea, săracul era stresat pentru că eu aveam filmări în ziua aia și trebuia să-mi spăl părul, să na… M-am trezit și Andrei mă întreabă: «Cât mai stai în baie?». Eu eram cu șamponul, cu spumă pe păr, și i-am zis: «Imediat ies! Dar avem două băi, de ce trebuie să mă stresezi pe mine?». El era stresat că voia să iasă surpriza frumos. Într-adevăr, a ieșit foarte frumos. În living mă aștepta un cvartet de coarde. Am plâns în toate filmările”, a povestit Gina Pistol.

„Toată lumea plângea în casă”, a completat Smiley. „Și a mai fost când am ajuns seara de la filmări. Am intrat cu mașina și vedeam prea multă lumină, dar nu știam de ce. Curtea era un peisaj feeric. Ningea, luminițe prin toți copacii și eu plângeam la poartă”, a mai spus prezentatoarea TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter