Gigi Becali, gest impresionant pentru Mihai Neșu. Cum l-a ajutat

De Unica.ro, pe
Gigi Becali a făcut un gest plin de generozitate față de Mihai Neșu. Fostul fotbalist construiește la Oradea un complex de recuperare pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii. 

Gigi Becali a aflat că Mihai Neșu are probleme cu mașina construită special pentru nevoile sale și i-a sărit imediat în ajutor. Un bun prieten de-al fostului jucător de fotbal a mărturisit că patronul FCSB i-a cumpărat lui Neșu o mașină nouă.

„În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale. Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui.

Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum”, a spus Florin Lovin, potrivit digisport.ro.

Citește și: Momentul în care s-a prăbușit cascada Bigăr, desemnată cea mai frumoasă cascadă din lume

Bianca Drăgușanu a spus ce sentimente are pentru Gabi Bădălău după despărțire

Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier: Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd

Tatăl cântăreței Elena Gheorghe, acuzat că a refuzat să însoțească un cortegiu funerar. Ce spune preotul Gheorghe

Mihai Neșu construiește un  complex de recuperare pentru copiii cu dizabilități

Mihai Neșu a anunțat recent că a început lucrurile pentru Complexul Sf. Nectarie, cu ajutorul celor care au făcut donații fundației sale.

„Astăzi 2 iunie am început oficial lucrul pe șantierul pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii! Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor și a bisericii, activitate care va dura 3 zile, apoi mergem mai departe și va ținem la curent!

Vă anunțăm că deja avem finalizată o listă completă cu necesarul pentru construcția și amenajarea interioară a bisericii și firmele și oamenii care vor să contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail sau telefonic pentru a contribui ca ctitori sau donatori. Biserica este prima și cea mai micuță ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu să ne ajute până la finalizarea proiectului!”, a anunțat Mihăiță Neșu pe pagina oficială de Facebook, Mihai Neșu Foundation.

Fostul sportiv a înființat fundația în 2012, după ce în 2011, în urma unei accidentări grave pe terenul de fotbal. Mihai Neșu a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală și a rămas paralizat de la gât în jos. Cu ajutorul tratamentelor și al terapiilor a reușit să-și recapete parțial mobilitatea mâinilor.

Sursă foto: Facebook, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter