Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit în New York

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 noiembrie 2021, 12:31

Gheorghe Gheorghiu și iubita lui, Gabriela Băncescu, s-au căsătorit duminică, 14 noiembrie, la New York, SUA. Nașii lor de cununie sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Alexandru Mihu.

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat la 67 de ani cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc din SUA. Cununia religiosă a avut loc la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din New York, iar mirii au ales pentru acest eveniment special ținute simple, dar foarte elegante.

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit în New York

Mireasa a ales, potrivit impact.ro, o rochie albă, lungă, cu mâneci trei sferturi. Cântărețul a purtat un costum clasic, negru.

Gabriela a ales să nu poartă o rochie de mireasă, aşa cum tradiţional se face în asemenea ocazii. A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o. De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradiţională, dintre acelea cu volănaşe şi tot felul de teme, dar va fi o nuntă mare, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu cu câteva luni înainte de nuntă.

Am emoții, că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă, mai mărturisirea artistul.

Nunta religioasă a fost urmată de o petrecere tradițional românească la un restaurant, la care a cântat Angela Rusu.

Citește și: Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Cât a luat Mircea Badea la BAC. Bianca Drăgușanu a avut rezultate mai bune ca el

Mama Ralukăi, operată de diabet. „Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru”

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Povestea de dragoste dintre Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu

Gheorghe Gheorghiu și soția lui se cunosc din copilărie, amândoi fiind din Brașov. Gabriela Băncescu (54 de ani) s-a mutat în SUA în 1995, unde a reușit de-a lungul anilor să-și deschidă mai multe restaurante.

Am venit în urmă cu 25 de ani în SUA, chiar în luna noiembrie. Am luat-o de jos: ospătar în restaurant. După câteva luni m-au pus manager, iar după câțiva ani am cumpărat primul restaurant, Transilvania, în 1998. După aceea am deschis încă două restaurante: Harmony Terrace și Romanian Garden. Momentan le am doar pe ultimele două, a dezvăluit aceasta într-un interviu pentru stiridiaspora.ro.

Solistul s-a mutat în Statele Unite ale Americii în 2015. Acesta a mai fost căsătorit cu Camelia și au împreună o fată. Cele două locuiesc de asemenea în SUA.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter