Gerard Pique regretă despărțirea de Shakira? Cum a fost surprins fotbalistul

De Unica.ro, pe

Gerard Pique și Shakira au confirmat separarea în iunie 2022, după mai bine de 11 ani de relație. Recent, fotbalistul a fost filmat în mașina sa, în timp ce asculta o melodie a Shakirei. Video-ul a devenit viral în mediul online.

Gerard Pique și Shakira și-au anunțat despărțirea printr-un mesaj comun. Fostul cuplu are împreună doi băieți: Milan Piqué Mebarak (9 ani) și Sasha Piqué Mebarak (7 ani).

Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere, a fost mesajul din comunicatul transmis de cei doi în luna iunie.

Citește și: Creierul uman funcționează și după moarte. Ce putem auzi după ce inima s-a oprit

Elena Băsescu, transformată complet după cele mai recente intervenții estetice. Cum arată acum

Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, ținta ironiilor pe TikTok. Mai multe filmări vechi cu ea au devenit virale

Oana Radu, imagini înainte și după ce a slăbit. „Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu”

Gerard Pique regretă despărțirea de Shakira? Cum a fost surprins fotbalistul

După despărțire, în presa spaniolă au circulat zvonuri potrivit cărora motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea jucătorului de fotbal. Recent, un utilizator de TikTok l-a surprins pe fotbalistul de la FC Barcelona în mașina sa, în timp ce asculta un cântec al Shakirei, „Inevitable”, lansat în urmă cu 10 ani. Acesta a încărcat filmarea pe rețelele de socializare, iar video-ul a devenit viral.

Desigur, au apărut și controverse legate de filmare. Unii utilizatori au fost de părere că melodia a fost adăugată de cel care a publicat video-ul, alții sunt convinși că fotbalistul regretă despărțirea de cântăreață, iar versurile piesei respective dezvăluie suferința acestuia.

„Nu trebuie să spui nimic/ Știu că nu te vei mai întoarce, te cunosc bine/ Nu reușesc să te uit pentru că să continui să te iubesc este… inevitabil”, sunt câteva dintre versurile piesei „Inevitable”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter