Cu cine ar fi înșelat-o Gerard Pique pe Shakira

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2022, 15:34

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) s-au despărțit după 12 ani de relație. Fostul cuplu are împreună doi fii, Milan Piqué Mebarak (9 ani) și Sasha Piqué Mebarak (7 ani).

Cu cine ar fi înșelat-o Gerard Pique pe Shakira

Potrivit El Periodico, artista l-ar fi prins pe fotbalist cu o altă femeie. De câteva săptămâni, Pique ar locui singur într-un apartament în care „petrece zi și noapte și se dezlănțuie cu colegii de club”.

„Cântăreața l-a prins cu o altă femeie și urmează să se despartă. A decis să nu mai stea cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas”, mai precizează ziarul catalan.

„E o blondă de 20 de ani, studentă, lucrează ca hostess în Barcelona”, mai relatează jurnaliștii spanioli.

Cea mai recentă piesă a Shakirei conține versuri care fac referire la infidelitate. „Ca să te completez, m-am sfărâmat în bucățele. Lumea m-a avertizat, dar nu am băgat-o în seamă / Am realizat că ești fals, asta e picătura care a umplut paharul / Nu-mi spune mie că îți pare rău / Poate pare că ești sincer, dar eu te cunosc și știu că minți”, redau versurile piesei „Te Felicito”.

Shakira și Pique nu au confirmat despărțirea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Soția actorului Alexander Ludwing din serialul „Vikings”, a treia sarcină pierdută

Cum a reușit John Travolta să depășească decesul primului fiu

Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

Atât Shakira, cât și Gerard sunt născuți în data de 2 februarie, însă la 10 ani diferență. Shakira a împlinit anul acesta 45 de ani, în timp ce Pique a împlinit 35. Perechea s-a cunoscut în 2010, în timpul Campionatului Mondial de Fotbal.

În acel an, melodia oficială a competiției sportive, „Waka Waka”, a fost interpretată de solistă. Gerard știa că artista se afla deja în Africa de Sud, unde campionatul urma să aibă loc, a făcut rost de numărul ei de telefon și a întrebat-o cum este vremea acolo.

Spre surprinderea lui, cântăreața i-a răspuns foarte detaliat. Ulterior, despre sportiv, Shakira a mai spus: „Știu că el este singura persoană din lume care nu este cu mine din interes, ci doar datorită iubirii care ne leagă”.

De ce nu s-au căsătorit?

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”, declara în trecut artista, pentru Latin Times.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, mai spunea atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter