Gerard Pique, de mână cu iubita, pe străzile din Barcelona. Imagini virale cu Clara Chia Marti în timp ce se lovește de un panou publicitar

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 08 februarie 2023, 14:53

Gerard Pique a ieșit la plimbare, pe străzile din Barcelona, în compania iubitei sale, Clara Chia Marti. Cei doi păreau foarte fericiți și se țineau de mână.

Fostul fotbalist și actuala sa iubită s-au afișat rar în public, până în urmă cu câteva săptămâni, când s-a confirmat că formează un cuplu de mai multe luni.

Gerard Pique și Clara Chia, pe străzile din Barcelona

În cursul zilei de luni, Pique și Clara Chia au fost surprinși plimbându-se pe stradă, zâmbind și afișându-și iubirea fără nicio reținere.

Cei doi au fost întâmpinați de un jurnalist de la Europa Press, care le-a pus câteva întrebări.

După ce s-a scris în presa internațională că tânăra ar fi suferit un atac de anxietate, Gerard Pique, dar și Clara Chia, au râs de aceste afirmații.

„Un atac de anxietate? Să ai un atac de anxietate este complicat. Vă rog”, a râs Pique când a fost întrebat de acest subiect, notează Marca.

Citește și: Gerard Piqué a făcut publică relația cu Clara Chia Marti. Reacțiile ironice ale fanilor: „Nimeni nu o întrece pe Shakira”

Citește și: 10 curiozități pe care nu le știai despre Shakira. Cântăreața columbiană împlinește 46 de ani

Citește și: Cum a aflat Shakira că Pique o înșală. Artista a angajat detectivi particulari

Citește și: Shakira și Pique, prima întâlnire după lansarea piesei „Pa tipos como tu”. Fostul fotbalist s-ar fi despărțit de Clara Chia Marti

Clara Chia Marti s-a lovit de un panou publicitar

Inițial, tânăra în vârstă de 23 de ani a încercat să își ascundă fața de camere, însă a suferit un mic accident.

Vrând să se ascundă în spatele fostului fotbalist, Clara Chia s-a lovit de un panou publicitar. Se pare că lovitura nu a fost una puternică, întrucât a continuat să meargă normal, în timp ce Gerard Pique nu și-a putut ascunde amuzamentul.

Este pentru prima dată când Pique se afișează fără rețineri cu iubita sa, după despărțirea de Shakira. Artista a lansat de curând o piesă în care se adresează direct fostului ei partener și iubitei acestuia. Melodia a avut, în 24 de ore de la lansare, peste 14 milioane de vizualizări pe Youtube.

Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira cu Clara Chia Marti

Gerard Pique și Shakira au format un cuplu timp de 12 ani și au împreună doi copii: Milan și Sasha. În urma mai multor discuții, se pare că cei doi au ajuns la o înțelegere, iar cântăreața columbiană ar urma să se mute cu cei doi băieți ai ei în Miami.

Relația lor s-a destrămat după ce Pique ar fi înșelat-o pe artistă cu Clara Chia Marti. Se pare că Shakira a aflat de infidelitatea partenerului său după ce fostul fotbalist a sunat-o în timp ce ea se afla în Statele Unite, unde susținea un concert, și i-a cerut să facă o pauză de la relația lor.

Shakira a angajat un detectiv particular care i-ar fi adus dovezile privind aventura lui Gerard Pique.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Gerard Pique și Clara Chia Marti, pe străzile din Barcelona.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter