Gemenii Ramonei Păuleanu au împlinit un an. „Să-mi rămâneți mereu sănătoși, e singura mea dorință”

De Adelina Duinea, pe

Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo a știrilor Pro TV, și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, au devenit părinții gemenilor Alexandra și Luca în aprilie 2021. Jurnalista a născut de urgență, la doar 29 de săptămâni de sarcină. Pe 17 aprilie, Alexandra și Luca au împlinit un an.

Gemenii Ramonei Păuleanu au împlinit un an. „Să-mi rămâneți mereu sănătoși, e singura mea dorință”

„Câteva poze de început, înaintea multelor ce vor să vie 😃 La mulți ani, iubiții mei, v-ați făcut mari! La mulți ani și să-mi rămâneți mereu sănătoși, e singura mea dorință”, a scris jurnalista pe Instagram, în dreptul mai multor imagini de la petrecerea aniversară a gemenilor.

Născuți prematur, Alexandra și Luca și-au petrecut primele luni din viață în spital. Deși amândoi ar fi trebuit să fie externați după două luni, doar Alexandra a mers acasă, Luca luând o infecție din unitatea medicală.

„Povestea lui Luca este povestea mai multor copilași. A luat acea infecție din spital. Foarte mulți dintre „colegii” lui din spital nu au mai plecat acasă. Noi, în mod miraculos, am reușit să îl luăm acasă. Să știe toată lumea că el este foarte puternic”, a povestit avocatul Adrian Cuculis, pentru Antena 3.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Păuleanu, despre lunile petrecute de fiul ei în spital: „A fost foarte dificil”

Fiica Oanei Cuzino a împlinit 19 ani. Naomi este studentă la Psihologie

Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

„A avut probleme cu plămânii. Astăzi i-am sărbătorit botezul și ziua de naștere, pentru că amândoi gemenii au împlinit un an. Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună (n.red.: cu numele de Lazăr), pentru că el realmente a înviat din morți”, a încheiat.

Luca a petrecut 8 luni în spital. „El are mult de recuperat. A stat 8 luni și jumătate în incubator, plus că a fost sedat și intubat 5 luni. Are de recuperat fizic, dar poate recupera, ăsta este miracolul”, declara Ramona în martie 2022, în emisiunea „La Măruță”.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis au dat în judecată Spitalul Filantropia, unde gemenii s-au născut

„Eu sunt un om de televiziune. Sunt obiectivă și nu voi comenta până nu-și va spune justiția cuvântul. Am considerat că trebuie să mergem în instanță. Am zis că demersul meu poate să ajute alți copii. Măcar să fie atenți data viitoare. O să vedem dacă au fost sau nu de vină. Consider că s-a întâmplat din cauza spitalului, a sistemului. Trebuie luate măsuri. Nu se poate să aibă o șansă și să-i iei acea șansă”, a explicat prezentatoarea TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter