Gabriela Cristea, prima declarație despre sarcină

De Mădălina Manole, pe
Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară. Vestea, care a luat-o prin surprindere inclusiv pe prezentatoarea TV și pe soțul său, Tavi Clonda, a fost dată pe conturile de socializare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, însă niciunul dintre ei nu se aștepta la asemenea minune având în vedere că nu era nimic planificat, iar în trecut Gabriela Cristea a avut dificultăți în a rămâne însărcinată, ba chiar a pierdut o sarcină:Eu nu mă aşteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simţeam a fi însărcinată. Ţineam cură de slăbire, îmi doream aşa, să facem lucruri pentru noi. Şi m-am trezit că sunt într-o întârziere, ca să zic aşa, nu îmi suna nimeni la uşă. Nu a venit o zi, 2, 3…şi tot aşa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată, mi-am făcut testul aşa…dar nu am terminat bine de făcut testul şi am văzut două liniuţe, era să leşin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea şi el şi i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela Cristea, potrivit Wowbiz.ro.

Gabriela Cristea despre sarcina

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, și Tavi Clonda, 37 de ani, sunt căsătoriți din 2015, iar anul trecut au devenit părinți pentru prima dată, atunci când s-a născut Bella Victoria Margot.

Citește și – Anca Țurcașiu, schimbări de look de-a lungul timpului.

Citește și – Monica și Ramona Gabor au o soră mai mare. Cum arată și de ce se ferește să apară în poze

Sursă foto: arhivă, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter