Daniela Crudu, la munte, în rochie mini! Cum arată însărcinată în aproape 6 luni

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 14:17

Daniela Crudu este tot mai aproape de cel mai important moment din viața ei. În câteva luni, fosta asistentă TV va deveni, pentru prima dată, mamă.

Însărcinată în aproape șase luni, Daniela Crudu (33 de ani) este în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare ziua în care își va strânge bebelușul în brațe.

Daniela Crudu, în rochiță mini, la aproape 6 luni de sarcină

Deși burtica se observă deja, așa cum e normal, cu ochiul liber, vedeta nu se sfiește să poarte ținute provocatoare. Daniela Crudu și-a obișnuit fanii de pe Instagram să o vadă în ținute care îi pun formele în evidență.

Și continuă să facă acest lucru, chiar și însărcinată. De curând, fosta asistentă de la „Un show păcătos” s-a fotografiat, în timp ce se afla la Predeal.

Aceasta apare într-o rochiță mini, neagră, la care a asortat o pereche de mănuși și niște cizme de aceeași culoare. Daniela Crudu poartă la gât și un colier care completează perfect outfit-ul. Vedeta a blocat opțiunea de a primi comentarii din partea internauților pentru poza respectivă. Dar un detaliu controversat care se poate observa în poză este prezența paharului cu vin în mâna ei.

Citește și: Daniela Crudu va avea o fetiță. Ce nume a ales fosta asistentă pentru micuța ei

Daniela va avea o fetiță. Ce nume va purta micuța

La începutul lunii decembrie, Daniela Crudu a anunțat în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars că va aduce pe lume o fetiță. Mărturisește că, împreună cu iubitul ei, a ales și numele pe care aceasta îl va purta.

„M-am gândit. Dacă e fată să fie Daiana. Tot cu D. Pe mine mă cheamă Daniela și pe el Daniel și ne-am gândit așa, Daiana ’, a spus vedeta la Antena Stars. Numele Daiana este de origine latină și înseamnă divin, zână, ceresc, luminos.

Citește și: La ce a renunțat Daniela Crudu de când este însărcinată: „Nu mai mănânc deloc”. Ce spune despre iubitul ei

Nașterea urmează să aibă loc în primăvara anului viitor. Daniela Crudu spune că a stabilit și o dată la care ar trebui să aibă loc fericitul eveniment. „În mai. Pe 24 mai”. Tot ea spune că nu are în plan să facă prea curând o cununie civilă cu iubitul ei, atenția sa fiind în prezent axată asupra sarcinii.

Cum au primit părinții Danielei vestea că vor fi bunici

Daniela Crudu a povestit și că părinții ei sunt în culmea fericirii de când au aflat despre sarcină. „Tata e în al nouălea cer. A băut în fiecare zi de când a aflat. Acum are motiv. M-am dus la el acum câteva zile și l-am întrebat ce ar vrea să fie și a spus…”fetiță”.

E super fericit. Mama în fiecare zi mă sună. Vrea să vină de pe acum, dar i-am zis că nu are rost acum”, a povestit vedeta.

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter