Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să-și vândă casa. Cum arată locuința

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 09 februarie 2023, 17:01

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, vor să vândă vila în care locuiesc împreună cu fetițele lor. Vedeta a dezvăluit care este motivul pentru care au luat această decizie.

Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda (43 de ani) locuiesc de mulți ani într-o vilă de lux din Corbeanca. Chiar dacă locuința este una superbă, cu piscină în curte, cei doi au în plan să o vândă. Prezentatoarea TV a dezvăluit motivul care se află în spatele deciziei lor.

Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să-și vândă casa

Gabriela Cristea a mărturisit că, deși casa este una dintre cele mai mari realizări pe plan personal și familial, se gândește să o pună în vânzare. Vedeta și soțul ei vor să renunțe la vila de lux în care locuiesc pentru a-și construi o altă locuință, adaptată nevoilor actuale.

„Este o mare realizare, doar că, odată cu trecerea timpului, și tu evoluezi ca om și-ți dorești alte lucruri. Este o discuție în sensul ăsta și poate la anul, în primăvară, o să scoatem casa la vânzare și o să bifăm a doua construcție, pentru că nu o să cumpărăm o casă de-a gata, ci o să ne facem altă casă, dacă va fi să ni se împlinească acest plan”, a explicat prezentatoarea TV într-un interviu pentru viva.ro.

Citește și: Gabriela Cristea, despre traumele din căsnicia cu Marcel Toader: „Da, m-a agresat fizic!”

Cum arată vila cu piscină

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, împreună cu cele două fetițe ale lor, locuiesc într-o casă cu două etaje și o curte generoasă, în Corbeanca. Imobilul ar fi costat în jurul a 200.000 de euro.

„Casa noastră am împărțit-o foarte simplu. În partea de jos este zona în care stăm în timpul zilei, unde stăm cu fetele, ieșim la joacă, gătim, mâncăm, ne uităm la televizor. În partea de sus avem dormitoarele, cele două camere ale fetelor și garsoniera noastră. Noi ne-am făcut un spațiu mai mare, unde dormim, dar și chiar dacă dormim, ne-am dorit să fie un spațiu așa, mai pe placul nostru”, a povestit Tavi Clond în urmă cu mai mult timp.

În urmă cu doi ani, cuplul și-a construit și o piscină în grădină, cu apă sărată, care a costat peste 20.000 de euro.

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare, le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, a spus Gabriela Cristea, în emisiunea „Xtra Night Show”, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au mutat fetițele de la grădinița privată la cea de stat. „Au fost niște discuții acolo”

Casa a fost proiectată de Gabriela Cristea și Tavi Clonda înainte de a se căsători

Prezentatoarea TV și cântărețul s-au căsătorit în 2015. Cei doi și-au clădit nu doar o familie frumoasă, ci și o casă de vis. Gabriela Cristea a povestit în urmă cu mai mult timp că au proiectat casa înainte de a deveni soț și soție.

„Noi, când ne-am apucat de casa asta, nu eram căsătoriți. Eram, așa, niște nebuni frumoși care se gâdeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne-ncăpea casa și în teren la vecinul“, a povestit Gabriela Cristea, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Instagram, captură video YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter