Gabriela Cristea, obligată să nască înainte de termen. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe
Gabriela Cristea a anunțat că este însărcinată în luna a cincea. Îndrăgita prezentatoare TV și Tavi Clonda se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 1 an, pe Bella Victoria Margot, iar acum aceasta va avea o surioară.

Gabriela Cristea va fi nevoită de context să nască înainte de termen. După ce s-a chinuit ani de zile să rămână însărcinată, iată că acum se pregătește să devină mămică pentru a doua oară într-un timp foarte scurt de la prima sarcină. Cu toate că în acest moment se simte bine, pentru a evita complicațiile care ar putea să apară în ultimul trimestru, aceasta va naște la 38 de săptămâni, iar explicația a oferit-o chiar ea:

Gabriela Cristea si Tavi Clonda si bella margot victoria

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme”, – a dezvăluit Gabriela Cristea pentru VIVA!.

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, a fost de-a dreptul surprinsă să afle că poartă în pântece un nou bebeluș: „M-am trezit că sunt gravidă. Pur și simplu nu mă așteptam. M-am speriat, inițail, trebuie să recunosc, apoi m-am relaxat și am început să mă bucur de ceea ce mi se întâmplă. Sincer, mă simt chiar mai bine decât la prima sarcină. Ar trebui să mă odihnesc mai mult, teoretic nu ar trebui să fac efort, dar mie nu-mi place să stau degeaba”, – a mai adăugat prezentatoarea TV pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter