Cum arată Daniela Crudu, la două săptămâni de când a devenit mamă. Fosta asistentă TV s-a filmat în colanți mulați / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 16:50

Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată pe data de 1 mai, iar acum a postat pe rețelele de socializare un clip în care își arată silueta, la nici două săptămâni de când a venit pe lume fetița sa.

Fosta asistentă de televiziune este foarte mândră de felul în care arată. Aceasta s-a filmat în camera copilului, purtând un top și o pereche de colanți.

Cum arată Daniela Crudu, la două săptămâni de la naștere

Daniela Crudu a vrut să le arate urmăritorilor ei că, deși a născut în urmă cu două săptămâni, a revenit la formele sale inițiale.

Îmbrăcată în haine mulate, fosta asistentă de televiziune s-a filmat dansând în camera fetiței sale, unde există și o oglindă uriașă.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pe covorul roșu. Cei doi au arătat impecabil la premiera filmului Netflix „The Mother”

Daniela zâmbește, mândră că arată la fel de bine ca înainte de a rămâne însărcinată. Aceasta a reușit să revină rapid la silueta pe care o avea înainte de a deveni mamă.

De asemenea, Crudu a postat pe InstaStory și un filmuleț în care apare ținându-și bebelușa de mână, iar pe o păturică roz stă scris numele fetiței: Daiana Maria.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Jane Fonda arată spectaculos și la 85 de ani. Cum a apărut actrița la un eveniment la New York

Fosta asistentă a născut pe 1 mai

Daniela Crudu a adus-o pe lume pe fetița sa, Daiana Maria, pe data de 1 mai. Operația de cezariană a decurs foarte bine, iar fosta asistentă a lui Dan Capatos a postat rapid câteva fotografii cu micuța sa pe rețelele de socializare.

Înainte de a naște, Daniela a declarat că întotdeauna și-a dorit o fetiță.

Citește și: Care este cel mai mare vis al artistei Irina Rimes? „Cred că ar merge mult mai ușor toate” / Exclusiv

„Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, spunea atunci fosta asistentă de televiziune.

Deși este foarte fericită cu iubitul ei, Daniela a afirmat că încă nu are planuri de căsătorie.

Citește și: Reacții dure după ratarea calificării României în finala Eurovision 2023. Mihai Trăistariu: „Un show mai prost ca în finala românească”

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil”, povestea Daniela Crudu înainte de a naște.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Daniela Crudu la două săptămâni de la naștere

Sursă foto: Captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter