Gabriela Cristea dezvăluie trucurile cu care slăbește după cea de-a doua sarcină

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 04 iulie 2019, 11:02
Gabriela Cristea a acumulat câteva kilograme în plus după cea de-a doua sarcină, însă este decisă să scape cât mai repede de ele. Prezentatoarea de televiziune vrea să ajungă la silueta inițială până la nuntă, care va avea loc, cel mai probabil, în aceeași zi cu botezul micuței Iris.

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit câteva trucuri cu care slăbește după cea de-a doua sarcină. Chiar dacă nu ține o dietă strictă pentru că încă alăotează, soția lui Tavi Clonda ia măsuri subtile în privința kilogramelor în plus: „Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, – a declarat Gabriela Cristea la o emisiune de televiziune.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din 2015, însă nu au ajuns la altar până acum, dar prezentatoarea de televiziune abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă. De altfel, aceasta a început căutările rochiei alături de Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, care îi va fi și nașă.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter