Gabriela Cristea a apelat la o metodă ingenioasă pentru a o obișnui pe fiica sa că va avea o surioară

De Mădălina Manole, pe
Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi au început deja să o obișnuiască pe fiica lor, Bella Victoria Margot, cu ideea că va avea o surioară.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se tem de reacția pe care o va avea micuța Victoria, în vârstă de 1 an jumătate, atunci când surioara sa se va naște, motiv pentru care au început încă de acum să o învețe cum să se poarte cu un bebeluș și au apelat la o metodă ingenioasă pentru asta: „Noi, în perioada asta, ne ocupăm foarte mult de ea (n.r. Victoria, fiica lor) când vine vorba de joacă. Mai ales Tavi, că el nu are o burtă așa mare și are flexibilitate să se joace cu copilul. Tavi a cumpărat și un cărucior mic de bebeluși pentru Victoria, i-am cumpărat și un bebeluș de Crăciun, cadou, și este joaca cu bebe. Tavi a învățat-o că trebuie să-l iubească pe bebe și sper să se întâmple la fel și cu cel mai nou membru al familiei noastre, bebelușa cea nouă.

Gabriela Cristea a apelat la o metodă ingenioasă pentru a o obișnui pe fiica sa că va avea o surioară

Cele mai multe jocuri le fac ei doi și asta ne-am propus, să stăm cât mai mult cu ea și o să încercăm să facem la fel și după nașterea celui de-al doilea copil. Victoria este într-o perioadă în care își face jucărie din absolut orice. Se joacă cu pet-uri de plastic, cutii. Bebelușul cel nou nu va fi o jucărie pentru ea, ci un partener de joacă”, – a explicat Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter