Gabriela Cristea și-a mărit buzele. „Sunt foarte mulțumită”. Cum arată acum vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 16:02

Gabriela Cristea (46 de ani) a dezvăluit recent în mediul online că a apelat la o intervenție de ordin estetic la nivelul feței. Prezentatoarea TV este gazda emisiunii Mireasa, Urzeala soacrelor, difuzată de Antena Stars. Totodată, Gabriela Cristea face parte din cel mai nou sezon al show-ului Splash! Vedete la apă, difuzat de Antena 1.

Gabriela Cristea a apelat la o intervenție estetică. „Sunt foarte mulțumită”

„Dragilor, am primit multe întrebări despre intervenția cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am făcut o astfel de intervenție în urmă cu 2 săptămâni și sunt foarte mulțumită. Am optat pentru 0,5 ml (adică minim) și vă las aici o poză făcută la 3-4 zile de la intervenție când încă rezultatele nu erau finale.

Acum, buzele mele sunt simetrice și naturale, dar nu mi-a displăcut nici perioada de când e făcută poza, când buzele mele aveau mai mult volum. Poza este fără niciun filtru, doar machiaj și lumină”, a mărturisit prezentatoarea de televiziune pe Instagram. Fotografia o puteți găsi în GALERIA FOTO de mai sus!

Gabriela Cristea și soțul ei, artistul Tavi Clonda (40 de ani), au împreună două fiice, Iris Thea Selena (2 an) și Victoria Bella Margot (3 ani). În trecut, solistul a spus care crede el că sunt secretele unei relații de lungă durată. „Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr.

Citește și:

Cum arată Gabriela Cristea fără machiaj. „Asta ești tu”

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

Cum arăta Gabriela Cristea când s-a lansat în televiziune

Cel puțin așa este la mine și la Gabi. În primul rând, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală trebuie să fie activă și după ce apar copiii și, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață. Ar mai fi și altele, dar, în opinia mea, astea sunt cele mai importante”, declara Tavi Clonda în urmă cu ceva timp, potrivit WOWbiz

„Întâlnirea cu el [Tavi] mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cât pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină! #victorienii #taticlonda #loveofmylife”, scria și Gabriela Cristea în mediul online în 2019.

Gabriela a debutat în televiziune la doar 20 de ani. Prezentatoarea și-a început cariera în 1994, la TVR1, ca moderatoare a concursului Eurovision. Până în februarie 1996, vedeta a prezentat mai multe emisiuni de divertisment difuzate de Tele7abc.

Prezentatoarea a absolvit în anul 1993 Liceul de Coregrafie Nr. 1 din București, iar după ce a susținut examenul de bacalaureat, a optat pentru o facultate în domeniul comunicării.

Prezentatoare TV a terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iar ulterior s-a specializat în comunicare neurolingvistică în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare Diplomatică, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter