Gabriela Cristea, probleme de sănătate: „Nu mai pot continua așa la nesfârșit”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 noiembrie 2022, 11:48

Gabriela Cristea trece printr-o perioadă dificilă din cauza unor probleme de sănătate. Vedeta le-a povestit fanilor săi din mediul online cu ce afecțiune se confruntă.

Gabriela Cristea a dezvăluit pe rețelele de socializare că de câteva luni se confruntă cu probleme serioase de sănătatea. Gazda emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii” a dezvăluit că în ultima perioadă a făcut de trei colică renală.

Gabriela Cristea, probleme de sănătate: „Nu mai pot continua așa la nesfârșit”

Da, am fost bolnavă și taaaaare tristă din cauza asta. Este a treia oară când fac colică renală în ultimele 4 luni, deci este îngrijorător. Acum sunt bine, pe tratament încă, dar nu mai pot continua așa la nesfârșit pentru că în curând am să devin imună și la antibiotic.

După seria de tratament în curs am nevoie de o pauză să se curețe organismul și am să merg la investigații suplimentare. Am nevoie să fiu sănătoasă pentru mine și familia mea, am nevoie să fiu sănătoasă ca să-mi duc proiectele la bun sfârșit. Azi a fost prima zi fără febră și frison, prima zi în care am ieșit din casă și am început să mă simt din nou bine, a transmis Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, de urgență la spital cu fata cea mare, Victoria: „Mă speriasem foarte tare!”

Vedeta TV a povestit recent în mediul online că și fiica ei cea mare a avut probleme de sănătate. Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fata cea mare, Victoria (4 ani), după ce micuța a vomitat de mai multe ori din pricina unei indigestii.

Am fost cu Victoria (n.r. la spital), care a avut niște episoade de vomă. A făcut o indigestie și mă speriasem foarte tare. Ideea este că Victoria a mers și a fost super curajoasă, a trebuit să facă chiar un antivomitiv intravenos. În altă ordine de idei, Victoria se simte super bine, a venit acasă. Încă e un pic apatică pentru că e slăbită, dar important e că am pus-o pe picioare și că se simte foarte bine, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea vorbește des pe rețelele de socializare despre problemele de sănătate ale fetițelor. Cristea spune că ajunge la spital cu micuțele Victoria și Iris (3 ani) mai ales de sărbători, de Paște și Crăciun.

Noi suntem niște părinți extrem de responsabili. La fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de-abia are voie să mănânce și ar mânca orice, povestea Cristea în primăvară.

Citește și: Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit timp de 20 de ani. De la ce a pornit conflictul între cei doi

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

Adrian Mutu, dezvăluiri despre trecutul amoros: „Eram cel mai mare specialist în săruturi din lume. Unul dura două ore!”

Cătălin Crișan e mândru de copiii săi: “Din păcate sau din fericire, Daria tot la vorba mea a ajuns. Raris e în primul an la Conservator”/ EXCLUSIV

Gabriela Cristea, atacuri de panică și fobii

În urmă cu un an, Gabriela Cristea a anunțat că a fost diagnosticată cu COVID-19. Invitată la emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, aceasta a dezvăluit că deși nu a făcut o formă gravă a bolii, după ce s-a vindecat a fost nevoită să ceară sfaturile unui psiholog.

Am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul emisiunii „Mireasa” și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează, a mărturisit prezentatoarea TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter