Gabriela Cristea a ajuns la spital. „Corpul cedează”

De Unica.ro, pe

Gabriela Cristea (47 de ani) a publicat în mediul online o imagine și un mesaj din spital. Prezentatoarea TV s-a fotografiat cu perfuzia pe braț.

Gabriela Cristea a ajuns la spital. „Corpul cedează”

Din aprilie 2015, Gabriela este căsătorită cu solistul Tavi Clonda. Prezentatoarea și artistul formează un cuplu din septembrie 2013 și au împreună două fiice, Victoria Bella Margot (4 ani) și Iris Thea Selena (3 ani).

„Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, a scris Gabriela Cristea în mediul online, alături de fotografia din spital.

Prezentatoarea TV a mai ajuns la spital și după sărbătorile de Paște, atunci cu fiica cea mică.

„Noi suntem niște părinți extrem de responsabili. La fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de-abia are voie să mănânce și ar mânca orice..”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „Mireasa, Capriciile Iubirii”, potrivit Spynews.

În noiembrie 2020, Gabriela mărturisea că, dacă ar fi fost cu 5 ani mai tânără, și-ar mai fi dorit copii.

„Chiar vreo doi [copii] aș [mai] fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: «Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei». A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina”, mărturisea prezentatoarea TV, în emisiunea „La Măruță”.

„Numai că, după ce am avut-o pe Iris, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că, dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter