Tavi Clonda, detalii despre starea de sănătate a Gabrielei Cristea: „Trebuie ținut un tratament riguros”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 mai 2022, 11:31

Gabriela Cristea (47 de ani) a publicat zilele trecute o imagine și un mesaj din spital. Prezentatoarea TV s-a fotografiat cu perfuzia pe braț. Ulterior, soțul prezentatoarei TV, solistul Tavi Clonda (42 de ani), a oferit noi detalii despre starea acesteia de sănătate.

Tavi Clonda, detalii despre starea de sănătate a Gabrielei Cristea: „Trebuie ținut un tratament riguros”

„Este bine, urmează un tratament la spital. Are o infecție la rinichi. Nu este de joacă. Nu este într-o fază foarte avansată, dar, oricum, este acută cumva. Trebuie ținut un tratament riguros, căci altfel poate să devină totul mai neplăcut pe termen lung. Tratamentul este de o lună de zile, iar antibioticul îl ia două săptămâni”, a declarat Tavi Clonda, pentru Ego.ro.

„Și astăzi o să mai facă (n.red.: perfuzii), tot se simte slăbită. Ieri nu a fost la emisiune, astăzi trebuie să meargă, astfel că este necesar să se pună pe picioare pentru că nu este la capacitatea la care trebuie. A stat vreo 3-4 ore acolo (n.red.: în clinică), iar apoi am luat-o acasă. Au întrebat-o dacă vrea să se interneze și a zis că nu, merge acasă la copii”, a completat solistul.

„Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată. I-am făcut un masaj, am îmbrăcat-o, i-am dat o pastilă, dar nu s-a oprit. A făcut apoi o baie fierbinte, nu se oprea din tremurat. Ulterior s-a liniștit, o oră a dormit, iar pe la 9-10 a luat-o iar. Am zis că trebuie să chemăm salvarea. Am chemat salvarea, dar am zis că durează prea mult. Am hotărât să mergem noi, să facă un efort pentru a ne urca în mașină și a ajunge la spital. Am aflat ce se întâmplă și a primit tratament, acum este mult mai bine”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gabriela Cristea, despre divorțul de Marcel Toader: „A fost zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant”

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

Perechea este căsătorită din aprilie 2015. Prezentatoarea și artistul formează un cuplu din septembrie 2013 și au împreună două fiice, Victoria Bella Margot (4 ani) și Iris Thea Selena (3 ani).

Prezentatoarea TV a mai ajuns la spital și după sărbătorile de Paște, atunci cu fiica cea mică.

„Noi suntem niște părinți extrem de responsabili. La fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de-abia are voie să mănânce și ar mânca orice..”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „Mireasa, Capriciile Iubirii”, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter