Dinu Maxer a trecut din nou pragul medicului estetician, după divorțul de Deea Maxer. La ce intervenții a apelat artistul

De Oana Savin, pe

Dinu Maxer pare să își dorească să se reinventeze după ce a divorțat de Deea Maxer, după 14 ani de căsnicie. Artistul a trecut pragul medicului estetician pentru câteva intervenții de rejuvenare.

Dinu, în vârstă de 49 de ani, vrea să arate și să se simtă cât mai bine, astfel că a decis să meargă la un medic estetician pentru câteva intervenții care să îl ajute să arate perfect.

Dinu Maxer, din nou la medicul estetician

Dinu și-a făcut câteva „îmbunătățiri”, printre care estomparea ridurilor și volumizarea pomeților.

„În urma consultației, Dinu împreună cu medicul nostru au decis să efectueze următoarele proceduri: estomparea ridurilor cu toxină botulinică, umplerea șanțurilor nazogeniene, volumizarea pomeților. Tehnicile sunt diferite față de celelalte clinici, căci se folosește doar acul fără a fi nevoie de canula pentru crearea liftingului. Toate aceste proceduri ne-au ajutat să obținem simetria perfectă, iar rezultatele vorbesc de la sine. În cazul lui Dinu rezultatele au fost imediate, la injectare”, a declarat maganerul clinicii la care a apelat Dinu Maxer, pentru Click.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorț: „Ultimele patru luni au fost epuizante”. Când s-a mutat Deea de acasă

La ieșirea din clinică, după realizarea procedurilor, artistul a dat și el câteva declarații.

„După procedurile de rejuvenare facială cu acid hialuronic și cu toxină botulinică, tenul meu arată și se simte cu 10 ani mai tânăr! Rezultatele au fost mult peste măsura așteptărilor mele! Felicitări medicilor pentru profesionalism și pentru rezultat. Sunt foarte mulțumit”, a spus Dinu Maxer pentru sursa citată anterior.

Citește și: Mesajul primit de Cristi Brancu de la Deea Maxer, în timp ce Dinu Maxer vorbea despre divorțul lor: „Ne-am schimbat”

Dinu și Deea au divorțat după 14 ani

Dinu și Deea Maxer formeau un cuplu de 18 ani și erau căsătoriți de 14. Au împruenă doi copii și păreau să aibă căsnicia perfectă. Așa că întreaga lume mondenă a rămas șocată când a aflat că cei doi au decis să divorțeze.

Cuplul a divorțat la notar pe data de 28 martie și au tutelă comună pentru copiii lor, Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani).

Citește și: Deea Maxer dă din casă după divorțul de Dinu Maxer. „Nu poți schimba asta!” Ce mesaj a transmis

Deși locuiesc în același bloc, Andreas a rămas în apartamentul în care locuiește tatăl său, în timp ce fetița s-a mutat cu mama sa.

La câteva zile după anunțarea divorțului, Dinu Maxer a apărut în emisiunea lui Cristi Brancu, „Agentul VIP”, unde a dezvăluit care au fost motivele din spatele separării.

Citește și: Elena Merișoreanu știe adevărul despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Sunt foarte tristă că s-au despărțit”

Cântărețul a dezvăluit că mariajul lor a trecut printr-un impas în ultimele șapte luni și au încercat să găsească soluții, însă fără rezultat. Divorțul a rămas ultima opțiune, iar în urmă cu câteva săptămâni, Deea Maxer s-a mutat de acasă într-un apartament pe care l-a achiziționat în același bloc.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dinu Maxer

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter