Gabriela Cristea și Tavi Clonda au propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat proiectul

De Unica.ro, pe

Gabriela Cristea (47 de ani) și Tavi Clonda (42 de ani) au propria piscină cu apă sărată. Cuplul a construit-o anul trecut, iar recent a dezvăluit beneficiile sale, dar și cât i-a costat construcția ei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat proiectul

Prezentatoarea și artistul sunt împreună din septembrie 2013 și împreună au două fiice, Victoria Bella Margot (4 ani) și Iris Thea Selena (3 ani).

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare, le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, a explicat Gabriela Cristea, în emisiunea „Xtra Night Show”.

„A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult de accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a completat Tavi Clonda.

Perechea locuiește într-o vilă cu două etaje și o curte generoasă, în Corbeanca. Locuința cuplului ar fi costat în jurul a 200.000 de euro. Gabriela și Tavi au proiectat și început construcția casei înainte de a se căsători.

„Eram așa, niște nebuni frumoși care se gândeau cam ce își doreau de la o casă. Ne-am așezat la masă și am început să discutăm. Și ne-am apucat să desenăm“, povestea Gabriela Cristea în ianuarie 2021, în reality show-ul „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”.

„Casa am împărțit-o foarte simplu. În partea de jos este zona în care stăm în timpul zilei, unde stăm cu fetele, ieșim la joacă, gătim, mâncăm, ne uităm la televizor. În partea de sus avem dormitoarele, cele două camere ale fetelor și garsoniera noastră. Ne-am făcut un spațiu mai mare“, a completat prezentatoarea TV.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

Citește și: Gabriela Cristea duce o nouă luptă cu firma lui Marcel Toader, la doi ani de la decesul omului de afaceri

Citește și: De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

În noiembrie 2020, Gabriela mărturisea că, dacă ar fi fost cu 5 ani mai tânără, și-ar mai fi dorit copii.

„Chiar vreo doi [copii] aș [mai] fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: «Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei». A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina”, mărturisea prezentatoarea TV, în emisiunea „La Măruță”.

„Numai că, după ce am avut-o pe Iris, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că, dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter