Fratele artistului Damian Drăghici a murit: „Astăzi este cea mai tristă zi pentru mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 13:47

Damian Drăghici a anunțat pe rețelele de socializare că este în doliu. Fratele muzicianului s-a stins din viață.

Damian Drăghici, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, trece prin momente cumplite. Fratele lui, Julien Toma, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de muzician pe rețelele de socializare.

Astăzi este cea mai tristă zi pentru mine… Fratele meu, Julien Toma, a plecat dintre noi prea tânăr, prea devreme și prea repede. Julica, te iubesc și am sa te iubesc cât am să trăiesc, a transmis artistul.

Devastat de durere, Damian Drăghici a mărturisit cât de mult îi lipsește deja fratele său.

Îmi este dor de tine și o să-mi fie dor în fiecare zi. Dumnezeu să-ti odihnească sufletul în pace!, a mai scris Damian Drăghici pe contul său de Facebook.

Fanii cântărețului i-au trimis numeroase mesaje de condoleanțe și de susținere.

Citește și: Misterul literei „Z” de pe mașinile de război și blindatele rusești. Ce ar simboliza, de fapt

Vladimir Putin, decret pentru toată Rusia din 2 martie 2022. Ce nu mai au voie rușii să facă

Ce spune un expert care l-a studiat decenii pe Putin: „Cel mai probabil va apela la metode și mai violente”

Ce spunea Carla’s Dreams despre Volodimir Zelenski, imediat după ce fusese ales Președintele Ucrainei

Damian Drăghici a mărturisit că suferă de ADHD

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Damian Drăghici a mărturisit că suferă de ADHD, o tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție.

Nu este evident că am ADHD? Îmi zboară mintea în continuu. Am început să cânt la țambal la 3 ani și „datorită” ADHD –ului m-am lăsat după vreo șase luni de zile, m-am apucat de pian, iarăși m-am lăsat, m-am apucat de bass, iarăși m-am lăsat, de tobe, iarăși m-am lăsat.

Cred că și de nai m-aș fi lăsat dacă nu s-ar fi întâmplat un mic incident la ansamblul UTC –ului: am cântat greșit și m-au făcut băieții să mă simt prost, iar asta m-a motivat să studiez. Dar nu a fost motivația potrivită, nu a fost din dragoste, ci a fost doar ambiție, a mărturisit Damian Drăghici.

Damian Drăghici a plecat din România după ce a terminat liceul și a cântat prin multe locuri din lume, chiar și pe străzi. A ajuns în SUA și a obținut o bursă la Berkeley College of Music din Boston, iar apoi o diplomă de licență în muzică, specializare nai.

Cariera sa a cunoscut o ascensiune spectaculoasă. A cânta alături de Joe Cocker, Zucchero, Paul Winter, Howard Levy, Glen Velez, Gary Thomas, Eugene Friesen, Randy Crafton, John Lockwood. De asemenea, a susținut concerte alături de orchestre faimoase din lume, printre care și London Philharmonic Orchestra și New Yorks Festival Orchestra.

Între 2014-2019 a fost europarlamentar.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter