Fotografii rare cu Shakira brunetă. Cum arăta artista în urmă cu aproximativ 25 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 28 ianuarie 2019, 14:37
Shakira și-a făcut de-a lungul timpului diferite schimbări de look, însă niciodată nu a insistat să fie brunetă, cu toate că nuanța sa naturală este una închisă. Ei bine, iată că de curând au reapărut în atenția fanilor imagini cu Shakira de pe vremea când era doar o adolescentă ce-și pregătea debutul în muzică.

Shakira, care în câteva zile va împlini 42 de ani, pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe și spunem asta după ce am analizat niște fotografii făcute în perioada anilor ’90, pe vremea când Shakira era o adolescentă rebelă și… îndrăgostită, de iubitul său și de muzică. Dincolo de culoarea părului, artista din Columbia, nu pare să se fi schimbat absolut deloc.

Shakira adolescenta

De asemenea, o fotografie cu Shakira la vârsta de 17 ani în brațele primului său iubit, Oscar Ulloa, a stârnit numeroase reacții din partea fanilor care nu o știau într-o astfel de ipostază. Cei doi au avut o relație de 4 ani, iar fotografia a fost făcută publică pe un cont de Instagram dedicat artistei.

Shakira la 17 ani si iubitul sau

„Prima dragoste a iubitei noastre Shaki, Oscar Ulloa, căruia i-a dedicat melodii precum: „Eres”, „Antologia”, „Te necesito” și „No”. Toți vspun că în acele vremuri a fost dragoste mare între ei, dar s-au despărțit pentru că fiecare a vrut să meargă pe drumul său. #shakira #oscarulloa #firstlove #queen #pop #latin #colombia #barranquilla #bogota #truelove #young” – se arată în descrierea fotografiei.

Și pentru a completa albumul de amintiri, iată mai jos o înregistrare cu Shakira din anul 1997, la vârsta de 20 de ani, pe vremea când nici nu visa să ajungă celebră în toată lumea. Artista, invitată într-o emisiune de televiziune, vorbea fluent portugheza și a dezvăluit că mișcările de dans oriental le-a învățat de la bunica paternă, originară din Liban.

 

View this post on Instagram

 

Shakira dancing @ Domingo Legal, 1997.

A post shared by Velvet Coke ® (@velvetcoke) on

Sursă foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter