10 fotografii cu actorul Paul Walker. Cât de sexy era!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

„Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide.
El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Suntem uimiţi şi întristaţi de această veste…”. Acesta a fost mesajul pe care l-au postat oamenii din echipa actorului la doar câteva ore după decesul acestuia.

În vârstă de 40 de ani, Paul Walker a devenit cunoscut datorită rolului pe care l-a jucat în seria „The Fast and The Furious”, dar a mai jucat și în filme precum „Highway to Heaven”, „Throb” sau „Tânăr şi neliniştit”. Începând din 1998 primeşte tot mai multe roluri în filme: „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000), Timeline (2003), „Flags of Our Fathers” (2006).

Frumos, talentat și pasionat

Acestea sunt trei dintre cele mai potrivite trei cuvinte care-l pot caracteriza pe Paul Walker. Actorul era, culmea, pasionat de mașinile puternice, de biologia marină și de surf. În plus, sub conducerea lui Ricardo „Franjinha“ Miller, Paul Walker a devenit fericitul posesor al unei centuri maro în Jiu-Jitsu brazilian.

DIn 2006 era membru activ în consiliul de administrație al „The Billfish Foundation“, organizație care militează pentru ocrotirea speciilor de pești oceanici, iar în martie 2010 a mers în Chile pentru a le ajuta pe victimele cutremurului de 8.8 grade, care a avut loc în februarie.

Pasiunea pentru mașini l-a adus de foarte multe ori la linia de start a concursurilor de gen, unul binecunoscut este „Redline Time Attack“. În plus, majoritatea cascadoriilor din „2 Fast 2 Furious” și le-a făcut singur cu mașina personală, un Nissan Skyline.

Iată mai jos o serie de 10 fotografii cu actorul Paul Walker!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter