Florin Ristei și Naomi Hedman sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum își petrec cei doi serile

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 martie 2021, 17:14

Florin Ristei (33 de ani) și Naomi Hedman (27 de ani) s-au cunoscut în urmă cu câteva luni la “X Factor”, dar și-au asumat relația după ce frumoasa concurentă a părăsit show-ul de talente. Iar acum sunt îndrăgostiți unul de celălalt până peste cap și nu se feresc nicio clipă să-și arate dragoste în public.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Îi poți vedea pe cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre în galeria foto de mai jos.

Ristei și Naomi își petrec serile împreună și împărtășesc cu fanii lor, prin intermediul rețelelor de socializare, momentele frumoase pe care le trăiesc.

Citeşte şi: Iubita lui Florin Ristei, Naomi Hedman, s-a remarcat în Marea Britanie printr-un scandal televizat

În weekend, cei doi au gătit și au savurat un pahar cu vin lângă bradul proaspăt împodobit. Din câte se poate observa în postările de pe Instagram, Naomi se ocupă personal de gătit pentru iubitul ei.

Naomi i-a atras atenția lui Ristei când s-a prezentat la „X Factor” cu hit-ul cântăreței Alicia Keys, „Fallin”. Pentru că interpretarea tinerei nu i-a convins pe jurați, aceasta a primit o a doua șansă de a cânta.

Naomi a ales tot o compoziție din repertoriul Aliciei Keys, „If ain’t got you”, iar acela a fost momentul în care Florin Ristei a decis să o acompanieze și s-a dus alături de ea pe scenă. Cu acel moment, Naomi s-a remarcat în fața juriului și a intrat în echipa Deliei. În semifinala emisiunii, Naomi a fost eliminată și a părăsit “X Factor”

Citeşte şi: Florin Ristei și Naomi Hedman nu se mai ascund. Primele declarații ale juratului de la „X Factor”

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter