Fiul lui Leo Iorga, dezvăluiri cutremurătoare la doi ani de la moartea artistului

Leo Iorga s-a stins din viață pe data de 2 noiembrie 2019. La aproape doi ani de la moartea lui, fiul său, Edy, face dezvăluiri șocante despre ultimele zile din viața artistului.

Leo Iorga s-a luptat timp de opt ani cu cancerul pulmonar, dar la începutul lunii noiembrie, în 2019, la vârsta de 54 de ani, artistul s-a stins din viață pe un pat de spital, înconjurat de soție și de cei doi fii ai lui, Edy și Paul. La aproape doi ani de la moartea lui, într-un interviu acordat pentru playtech.ro, familia face dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viața cântărețului.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre rochiile purtate de Andreea Marin: „Croitoreasa nu prea i le face bine”

De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

Serghei Mizil, acuzații dure la adresa Oanei Mizil: „Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Meghan Markle citește povești pentru copii purtând bijuterii de sute de mii de dolari

Ce a făcut Leo Iorga cu două zile înainte să moară

El și-a ales groapa, a vrut să vină cu mama la masa negocierilor, se întâmpla asta în anul morții lui. Numai că nu i-a plăcut groapa de pe Aleea Artiștilor, a spus că acolo este prea mare înghesuială, că sunt morminte chiar și pe alee, așa că a ales o groapă de pe Aleea Scriitorilor, lângă mormintele lui Mihai Eminescu, I.L. Caragiale și Mihail Sadoveanu.

A cumpărat acolo o parcelă, apoi s-a tot interesat de lucrări. Ca o coincidență stranie, tata n-a plecat, n-a murit, până când nu a fost sigur că locul de veci este terminat. A murit la două ore după ce a aflat că e gata cavoul, a povestit Edy Iorga.

Conștient de starea lui, Leo Iorga și-a dorit să-și ia la revedere și de la public, astfel că a ieșit câteva ore din spital, în scaun cu rotile, pentru a merge la concertul trupei sale, Compact. Se întâmpla la finalul lunii septembrie 2019.

Leo Iorga a avut o carieră în muzică de peste 30 de ani și a făcut parte din trupele Cargo, Compact B, Pacifica, Schimbul 3, Pact by Leo Iorga & Adi Ordean.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter