Fiul dirijorului Nicolae Botgros, despre amanta acestuia: „Sunt lucruri care nu se pot spune în public”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 noiembrie 2021, 16:18

Corneliu Botgros, fiul dirijorului Nicoela Botgros și al regretatei artiste Lidia Bejenaru, a vorbit recent despre moartea mamei sale și despre relația tatălui său cu amanta.

Lidia Bejenaru-Botgros, soția dirijorului cu care acesta era căsătorit de 40 de ani, s-a stins din viață pe 26 iulie 2021, la vârsta de 68 de ani. Artista avea mai multe probleme de sănătate. Chiar înainte de decesul Lidiei, Nicolae Botgros se afla în atenția presei mondene după ce a ieșit la iveală că acesta avea un copil, în vârstă de trei ani, cu amanta lui, Anișoara Dabija (38 de ani).

„Nicolae Botgros o iubește nespus de mult (n.r. – pe soția sa, Lidia). Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija, după ce relația lor a ieșit la iveală.

Citeşte şi: O femeie s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Floreasca din Capitală

Citeşte şi: A murit Liviu Chiorpec, fost concurent și jurat la „Chefi la cuțite”

Citeşte și: Oana Zăvoranu, despre femeia care i-a agresat soțul: „Dacă eram acolo, o călcam în picioare!”

Citeşte şi: Ioana Țiriac, unica fiică a lui Ion Țiriac, schimbare radicală de look

Acum, fiul lui Botgros spune că familia a fost foarte afectată de relația tatălui cu Anișoara. Mai mult, acesta ar fi făcut o mai multe declarații care au deranjat familia Botgros.

”Ce ține de declarațiile făcute de Ana Dabija, ele ne-au afectat, poate, moral. Și nu doar pe mama, ci și pe mine. Probabil, nu trebuia să spună asta… este o vorbă: fericirea nu se afișează! Din moment ce afișezi, probabil nu ești fericită. Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac. Nu în nume de rău, sunt lucruri care se pot spune în public, altele nu. Din punct de vedere etic nu era corect, părerea mea, nu că i-aș interzice, n-am niciun drept”, a explicat Corneliu Botgros, citat de publicația starpopular.ro.

Legat de pierderea mamei, Corneliu spune că încă nu poate înțelege cu exactitate care a fost cauza reală a deceului: ”Asta as vrea sa inteleg si eu, nu pot sa confirm ca asta a fost cauza mortii. Ea, pur si simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operatie. Si noi ne intrebam de ce a murit, nu stiu!”

Lidia Botgros a avut cancr la colon și a fost operată de trei ori într-o singură săptămână. Din păcate, după a treia operație nu s-a mai trezit.

„A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, explcia fiul artistei la scurt timp după deces.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter