Filmare rară cu Gina Pistol cântând. „Am făcut-o și p-asta!”

De Adelina Duinea, pe

Gina Pistol (40 de ani) a postat miercuri, 11 august 2021, o filmare mai veche, în care este surprinsă cântând live. Prezentatoarea TV a dezvăluit că nu a mai cântat de mult timp și că a găsit înregistrarea întâmplător, în timp ce căuta în telefon o fotografie mai veche.

Filmare rară cu Gina Pistol cântând. „Am făcut-o și p-asta!”

„Bună dimineața, dacă mai pot zice «bună dimineața» la ora asta [12:00]. Înregistrarea de mai devreme este una veche, încă de când eram mititică, dar căutam în telefon o poză mai veche și am dat peste înregistrare și am zis: «Hai s-o postez! Am făcut-o și p-asta!»”, a mărturisit prezentatoarea TV pe Instagram.

„N-am mai cântat demult, dar, dacă insistați, puteți vorbi cu agentul meu și, în funcție de cum arată agenda, pot susține câteva mini-concerte”, a mai glumit Gina. Anul acesta, în timpul unui podcast, Smiley (37 de ani) mărturisea că Gina are ureche muzicală și că, poate, cine știe, vor lansa o piesă împreună în viitor.

Prezentatoarea TV și artistul formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut, pentru UnicaVideoclipul cu Gina îl găsiți mai jos!

Citește și:

Care este secretul relației dintre Smiley și Gina Pistol. Artistul a dezvăluit

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

Smiley și Gina au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana, pe 9 martie 2021. Josephine a fost botezată în iunie 2021, iar nașii ei sunt „o prietenă din Timișoara, Diana, cu soțul ei”, spunea Gina Pistol înaintea botezului.

„Noi ne-am dorit foarte tare să avem și cor în biserică. Pentru noi a contat cel mai mult slujba. A fost fantastic, cu lacrimi și suspine. Ea a fost foarte cuminte. A țipat puțin când a băgat-o în cristelniță, dar a trecut repede. N-a fost cu scufundare totală”, a mai spus Smiley în iulie 2021, în emisiunea Vorbește Lumea.

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley? „Ne simpatizam de la distanță”

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv.

Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. 

Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a mărturisit Smiley în podcastul lui Damian Drăghici (50 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter