Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, pe urmele celebrului ei tată. Josephine, surprinsă în ipostaze inedite de artist / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 aprilie 2023, 14:11

La doar 2 ani, Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, pare să fi moștenit pasiunea pentru muzică a celebrului ei tată. Micuța a cucerit deja internauții, după ce artistul a postat un clip în care fiica sa purta o pălărie și dansa pe muzica lui Michael Jackson.

De fiecare dată când au ocazia, atât Smiley, cât și Gina Pistol postează imagini sau filmulețe în centrul cărora se află fiica lor. Deși până acum au ales să nu îi arate chipul, micuța deja are fani în mediul online.

Josephine, surprinsă în ipostaze inedite de Smiley

Gina Pistol a povestit, la un moment dat, că obișnuiește să danseze zilnic cu fiica sa, dar acum Josephine a demonstrat că este și ea pasionată de muzică. Într-un filmuleț postat pe Instagram, Smiley a surprins-o pe micuță cum dansează pe muzica lui Michael Jackson, în timp ce, pe cap, are o pălărie… mult prea mare pentru ea.

Îmbrăcată într-o salopețică cu imprimeu și purtând pe cap o pălărie imensă, micuța Josephine dansează veselă, în timp ce în mână ține o păpușă. Iar Smiley o urmărește mândru prin casă, pentru a filma momentul drăgălaș.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Ce face Gina Pistol de când a încheiat contractul cu Antena 1. Smiley a publicat imaginile din casa lor

Gina Pistol și Smiley au ales să nu dezvăluie, încă, întregii lumi chipul fetiței lor, cei doi considerând că este mult prea mică pentru a intra în colimatorul internauților.

Totuși, fosta prezentatoare de la Antena 1 a publicat din greșeală, în urmă cu câteva săptămâni, o fotografie în care fața lui Josephine nu era blurată. Imaginea a ajuns rapid în presă, cu toate că a stat pe Instagram preț de câteva minute.

Citește și: Gina Pistol, program infernal pe platourile de filmare: „De la 8 dimineața și câteodată până la 2 noaptea” / Video

Urmăritorii Ginei au apreciat că micuța seamănă foarte mult cu Smiley, precizând, însă, că a moștenit și o parte din trăsăturile mamei sale.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu doi ani

Gina Pistol (42 ani) și Smiley au devenit părinți pentru prima dată, în urmă cu doi ani, când a venit pe lume Josephine Ana Maria. Fosta prezentatoare a rămas însărcinată când se aștepta mai puțin, mai ales că medicii îi spuseseră deja că nu prea are șanse de a rămâne însărcinată pe cale naturală.

Citește și: Cum arată fiica lui Smiley. Prima imagine cu chipul lui Josephine, făcută publică de Gina Pistol

Citește și: Ce salariu avea Gina Pistol la Antena 1. Prezentatoarea câștiga mii de euro pentru emisiunea Chefi la Cuțite

„În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi și pentru iubirea noastră! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, și-a anunțat Gina Pistol sarcina.

Artistul a anunțat nașterea fiicei sale într-un vlog postat pe Youtube.

„Suntem trei. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă”, a spus Smiley la momentul respectiv.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter