Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit 1 an. „1 an de iubire pură”

De Unica.ro, pe

Smiley (38 de ani) și Gina Pistol (41 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana, pe 9 martie 2021. Azi, micuța a împlinit 1 an. Solistul și prezentatoarea TV formează un cuplu de mai bine de 5 ani, însă și-au confirmat relația abia la finalul anului 2019.

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit 1 an. „1 an de iubire pură”

„Nu știu despre alții, dar, pentru mine, 9 martie nu e ziua bărbatului*! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură, 1 an de când ne-ai făcut pe mine și pe Gina părinți, 1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi, 1 an de când viața noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tăi! La mulți ani, Josephine!”, a scris Smiley în mediul online.

„Am sărbătorit în fiecare lună, așa se face în primul an. Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte, superb. E superb, nu am ce să vă zic. Doarme noaptea. Acum e un pic mai agitată noaptea, pentru că îi cresc dinții. Acum e un pic mai dificil”, mai povestea solistul în februarie 2022, în emisiunea „La Măruță”.

Smiley și Gina Pistol, primele declarații despre nuntă

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley, în emisiunea „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a declarat și Gina Pistol, tot la „Xtra Night Show”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol, despre copilăria ei: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Gina Pistol a împlinit 41 de ani! Imagine emoționantă cu prezentatoare TV și cu fiica ei, Josephine Ana

Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley: „Chiar m-am supărat rău”

În decembrie 2021, Gina a făcut primele declarații despre cel de-al doilea copil.

„Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… «și al doilea copil când?». Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a declarat Gina Pistol în mediul online.

*Ziua Internațională a Bărbatului se sărbătorește pe 19 noiembrie, nu pe 9 martie. Cu ocazia Sfinților 40 de mucenici din Sevastia, celebrați pe 9 martie, românii au desemnat în mod neoficial această zi drept Ziua Bărbatului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter