Fiica lui Cătălin Zmărăndescu, Alexandra, este însărcinată

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 noiembrie 2021, 17:56

Cătălin Zmărăndescu va deveni bunic la 49 de ani. Alexanda, fiica sportivului din prima căsnicie, în vârstă de 18 ani, a anunțat în mediul online că este însărcinată. Alexandra a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care iubitul ei îi sărută pântecul în care se află viitorul lor copil, în dreptul cărea a scris, simplu, formula unei familii împlinite: 1+1=3. Ulterior, tânăra a făcut și o serie de InstaStory-uri în care le arăta tuturor ecografia cu fătul.

Fiica lui Cătălin Zmărăndescu, Alexandra, este însărcinată

Alexandra Zmărăndescu este pasionată de sport și de tatuaje. Ea are un tatuaj chiar pe frunte, “Blessed” (n.r. – binecuvântată), despre care spunea în urmă cu câteva luni următoarele: ”Reprezintă faptul că am depășit o perioadă destul de grea din viața mea. Am simțit nevoia să fie la vedere, să știe toată lumea că sunt binecuvântată că am reușit să trec peste.”

CONȚINUT VIDEO UNICA

Foastul luptător și antrenor MMA a devenit tată pentru a patra oară în toamna anului 2020. Soția lui, Luiza, a adus pe lume, pe 3 septembrie 2020, un fiu, Vladimir Cătălin Junior. Cătălin și Luiza mai au o fetiță, Matilda, în vârstă de 3 ani. Din fost căsnicie, sportivul mai are doi copii, pe Alexandra, cea care îl va face în câteva luni bunic și pe Mihai.

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu, despre viața cu doi copii mici: „Crize de o oră, o oră și jumătate de plâns”

Citeşte şi: Fiul lui Sorin Bontea, Iulian, a devenit campion național la raliuri

Citeşte şi: Meghan Markle, dată în judecată de sora vitregă. Ce reproșuri îi aduce aceasta

Citeşte şi: Soso, câștigătorul Big Brother, e medic în Germania și luptă împotriva SARS-CoV-2: „Mă tem că o să iau virusul”

Deși nu se află la prima astfel de experiență, venirea pe lume a celui mai mic membru al familiei a emoționat-o enorm pe soția lui  Zmărăndescu, mai ales că naștera a avut loc în contextul restricțiilor regulilor sanitare impuse în pandemia de COVID-19.

„Am avut emoții mult mai mari decât la Matilda. Faptul că Cătălin nu a putut să meargă cu noi, nimeni din familie nu a putut să vină să ne viziteze. (…) Mi-a dat de gândit și pot să spun că sunt mai recunoscătoare pentru lucrurile de zi cu zi care se întâmplă”, spunea, anul trecut, Luiza.

„Deși știam că s-a născut cel mic, până nu l-am văzut și nu l-am luat în brațe încă nu-mi venea să cred. (…) Dacă fac o comparație cu Matilda care a urlat din prima secundă când a venit pe lumea asta și urlă în continuare și acum, juniorul este partea opusă total. Nu plânge decât dacă îi este foame sau trebuie schimbat”, a completat Cătălin Zmărăndescu.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter