Fiica lui Arnold Schwarzenegger a împlinit 31 de ani. Katherine a devenit mamă anul acesta

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 20 decembrie 2021, 17:52

Duminică, 13 decembrie, Katherine Schwarzenegger, fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger (73 de ani), a împlinit 31 de ani. Cu ocazia aniversării sale, actorul Chris Pratt (41 de ani), soțul ei, a publicat o imagine rară cu autoarea și cu fiica lor, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt.

Prenumele Lyla are origini arăbești, însemnând noapte, iar prenumele Maria a fost ales în onoarea mamei lui Katherine, jurnalista Maria Shriver (65 de ani). Acesta este primul copil al autoarei și al doilea al actorului care mai are un fiu, Jack (8 ani), din fostul mariaj cu actrița Anna Faris (43 de ani).

Fiica lui Arnold Schwarzenegger a împlinit 31 de ani. Katherine a devenit mamă anul acesta

Chris și Katherine au devenit părinți în luna august a anului acesta. Într-una dintre imaginile din colajul publicat de Chris, Katherine apare ținându-și în brațe fiica. „La mulți ani, draga mea!”, a scris actorul.

„Ai adus atâta lumină în viața mea. Sunt atât de bucuros să fiu acasă alături de tine și Lyla”, a continuat. „Ești o mamă grozavă, o mamă vitregă grozavă, o soție, fiică, soră și prietenă grozavă. Lumea este mai luminată cu tine în ea. Sunt un bărbat norocos. Îți mulțumesc pentru iubire, sprijin și companie. Te iubesc.”

„Awww, eu te iubesc!”, a răspuns Katherine. În imaginea cu fiica lor, chipul micuței este acoperit cu un sticker cu Moș Crăciun. „Fiica ta seamănă foarte mult cu Moș Crăciun”, a comentat cineva în glumă.

Katherine și Chris și-au început relația în vara anului 2018, după ce mama autoarei, jurnalista Maria Shriver, le-a făcut cunoștință. În ianuarie 2019, actorul a confirmat că s-au logodit, iar perechea s-a căsătorit în luna iunie a aceluiași an.

Katherine Schwarzenegger este fiica cea mare a celebrului actor Arnold Schwarzenegger și a fostei lui soții, Maria Shriver.

Cuplul are în total patru copii, două fiice și doi fii, Katherine (31 de ani), Christina (29 de ani), Patrick (27 de ani) și Christopher (23 de ani). Actorul mai are un fiu, Joseph Baena-Schwarzenegger (23 de ani), cu fosta menajeră a familiei sale, Mildred Patricia Baena.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum se simte Gina Matache, mama Deliei, la două săptămâni de la operația de glandă tiroidă

Ce planuri are Andreea Marin de Crăciun? „E o lună plină de bucurii”

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter