Diana Pârvu, petrecere ca la Disneyland, în centrul Capitalei. Fetița jurnalistei împlinește 2 ani: „A fost o adevărată aventură” / Exclusiv

De Oana Savin, pe

Diana Pârvu este o mamă fericită! Fetița ei, Jacqueline, împlinește 2 ani, iar jurnalista a vrut să îi ofere o petrecere de neuitat. Micuța a avut parte de câteva ore de poveste, înconjurată de toate lucrurile care îi plac și o fac fericită.

Deși Jacqueline este născută pe 15 aprilie, Diana a decis să o sărbătorească cu o săptămână mai devreme. Iar organizarea unei petreceri ca-n povești a fost o adevărată provocare pentru fosta prezentatoarea de la Kanal D. Jurnalista a povestit în exclusivitate pentru Unica.ro cum a decurs petrecerea fiicei sale.

Diana Pârvu, petrecere ca la Disneyland, în București

Nu au putut merge la Disneyland, astfel că au adus Disneyland-ul la București, pentru ziua de naștere a fiicei lor. Însă organizarea unei astfel de petreceri nu a fost deloc una ușoară.

„Organizarea petrecerii a fost o adevărată aventură pentru că nu găseam decor Cocomelon nicăieri în țară. Așa că am comandat de pe un site internațional de la fețe de masă cu Cocomelon, până la baloane și tacâmuri”, a declarat Diana Pârvu pentru Unica.ro.

Cum Paștele pică anul acesta pe 16 aprilie, jurnalista a decis să o serbeze pe micuța sa cu o săptămână mai devreme.

Citește și: Diana Pârvu, defilare pe podium alături de fiica ei la Bucharest Fashion Week

„Jacqueline este născută pe 15 aprilie, însă fiind Paștele pe 16, ar fi fost imposibil să adunăm toți copiii la locul de joacă, mai ales că a început deja vacanța. Așa că am ales să îi facem petrecerea cu o săptămână mai devreme”, a povestit Diana Pârvu.

Deși petrecerea a fost cu adevărat reușită, fosta prezentatoare a recunoscut că stresul a fost pe măsură.

Citește și: Diana Pârvu, vacanță cu peripeții la Londra: „Ne-am panicat”

„Bucuriile acum sunt fix acestea: să o văd pe ea fericită, așa că petrecerea ei în fiecare an este ceva special la noi în familie. Recunosc că m-am stresat ca și cum aș fi organizat o nuntă. A doua zi mă simțeam călcată de tren”, a precizat Diana Pârvu.

Diana și iubitul ei, deghizați în supereroi

Cum părinții sunt în stare de orice pentru a aduce zâmbetul pe fețele copiilor lor, și Diana și iubitul ei, Sergiu Negoțiu Piloff, au decis să facă o mică nebunie pentru fetița lor. Astfel, la petrecere, cei doi s-au deghizat în supereroi: super mama și super tata.

Citește și: Diana Pârvu a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima oară. Ce spune despre nunta cu Sergiu Negoțiu Piloff

Diana a avut parte, astfel, de trei ținute pe parcursul întregii petreceri: o pereche de pantaloni și un top, un tricou cu Cocomelon și un costum de eroină.

„A fost o ținută creată de un brand românesc. Mi-am dorit să fiu elegantă, dar și comodă în același timp”, a spus Diana Pârvu despre costumul de culoarea somonului.

Citește și: Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima ședință foto de Crăciun alături de fetița lor! Ce simpatică este micuța Jacqueline

Iar la final, micuța Jacqueline a plecat acasă cu amintiri frumoase, o experiență unică, dar și multe cadouri care, desigur, au avut ca tematică Cocomelon.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de la petrecerea organizată de Diana Pârvu pentru fiica sa.

Sursă foto: Arhivă personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter