Arnold Schwarzenegger, despre cel mai mare eșec al vieții sale: „Parcă ar fi un documentar”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 15:28

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit care este cel mai mare eșec al vieții sale și are legătură cu fosta lui soție, Maria Shriver.

„Chiar dacă ne certam, petreceam Paștele împreună, Ziua Mamei împreună, Crăciunul împreună, toate zilele de naștere, pe toate le făceam împreună”, a afirmat actorul în cadrul unui nou interviu.

Arnold Schwarzenegger, despre cel mai mare eșec al vieții lui

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 75 de ani, a vorbit sincer despre divorțul „dificil” de Maria Shiver, pe care îl consideră „eșecul vieții mele”.

Vorbind despre asemănările dintre el și personajul lui din noul serial Netflix „FUBAR”, actorul a explicat și dacă destrămarea căsniciei lui Luke din cauza infidelității a fost „în mod deliberat autobiografică”.

Cu două luni înainte ca Maria Shiver (67 ani) a depus actele de divorț, în iulie 2011, Schwarzenegger a recunoscut public că este tatăl unui băiat, Joseph Baena, în vârstă de 25 de ani, pe care l-a făcut cu menajera familiei, Mildred Baena.

„Am râs despre asta, parcă ar fi un documentar”, a declarat celebrul actor de la Hollywood pentru The Hollywood Reporter.

Citește și: Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, va primi jumătate din pensia actorului

„Diferența este că, în film, el nu consideră că este o înșelăciune pentru că seducerea activelor CIA făcea parte din profesia ui. Soția lui a trecut mai departe pentru că el nu a fost niciodată acasă, iar acum el are această dilemă cu fiica sa pentru că ea are aceeași slujbă care îi va strica și ei relația. Dar în căsătoria mea din viața reală, a fost vina mea. A fost eșecul meu. De asemenea, în emisiune, el este încă îndrăgostit de soția lui, în adâncul sufletului”, a povestit Arnold Schwarzenegger.

Totodată, actorul a mărturisit că nu îi este dor să fie căsătorit.

„Divorțul a fost foarte, foarte dificil la început. În cele din urmă treci mai departe. Am o iubită minunată, Heather Milligan, care are foarte mult succes. Sunt foarte mândru de ea și o iubesc”, a dezvăluit Schwarzenegger.

Citește și: Maria Shriver a ajuns la mânăstire după divorțul de Arnold Schwarzenegger. Actorul s-a iubit cu menajera

Schwarzenegger, despre relația cu fosta lui soție

Actorul a precizat că în prezent are o strânsă relație de prietenie cu fosta lui soție.

„Ea și cu mine suntem prieteni foarte buni și foarte apropiați și suntem foarte mândri de felul în care ne-am crescut copiii. Chiar dacă am avut această dramă, am petrecut Paștele împreună, Ziua mamei împreună, Crăciunurile împreună, toate zilele de naștere, totul împruenă”, a explicat starul de la Hollywood.

Citește și: Fiul pe care Arnold Schwarzenegger îl are cu menajera e pe val la Hollywood. Ce relație au cei doi astăzi

„Dacă ar exista premii Oscar pentru modul în care este gestionat un divorț, Maria și cu mine ar trebui să-l obținem pentru că a avut cel mai mic impact asupra copiilor. Dulceața și bunătatea pe care le vedeți în ei sunt de la soția mea. Disciplina și etica muncii sunt de la mine”, a spus el.

Citește și: Arnold Schwarzenegger, atacat în timp ce făcea fotografii cu fanii VIDEO

Fostul cuplu împarte patru copii: Katherine (33 ani), Christina (31 ani), Patrick (29 ani) și Christopher (25 ani).

În luna februarie a acestui an, Maria Shiver a vorbit și ea despre despărțirea de Arnold Schwarzenegger, dezvăluind că a mers la o mănăstire pentru a cere sfaturi de viață după destrămarea căsniciei lor.

Divorțul lor a fost finalizat în decembrie 2021, la 10 ani de la momentul în care au anunțat că se separă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Arnold Schwarzenegger

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter