EXCLUSIV! Jorge ne-a spus care este cea mai grea parte în a fi tată: „Să nu fii nici strict, nici prea darnic”

De Bianca Prangate, pe

Jorge nu este doar un artist îndrăgit, ci și un tată împlinit, care nu se sfiește să vorbească despre provocările aduse de acest rol.

Jorge este unul dintre artiștii preferați ai românilor, el cucerindu-ne atât cu charisma sa, cât și cu afinitățile sale pentru muzică, dans și actorie. La 39 de ani, Jorge este căsătorit cu Ramona Prodea, alături de care este foarte fericit.

Chiar și atunci când au neînțelegeri, le rezolvă repede, după cum ne-a spus el într-un interviu exclusiv: „Amândoi suntem puternici în argumente și ce mi se pare tare, atunci când simt că am argumentul perfect și îl spun, vine cu o super replică și mă lasă mască”.

Inspirat de ceea ce a observat în relațiile moderne, Jorge a lansat piesa „Insomniac”, care are un videoclip special. Jorge nu a lăsat însă deoparte pasiunea pentru muzică. Recent, el a lansat piesa „Insomniac”, pentru care a filmat și un videoclip spectaculos. Cu această ocazie, Jorge ne-a oferit un interviu exclusiv.

„Este o melodie de dragoste în care eu recunosc că fără ea nu pot să respir”, a povestit Jorge despre noua piesă. „Cred că noi, bărbații, uneori nu prea ne găsim cuvintele atunci când iubim pe cineva. Și e bine să le spunem”. 

Citește și: Lidia Buble, ajutor pentru refugiați: ”Vor fi transportate celor din Ucraina”

Citește și: Irinel Columbeanu, prima apariție TV după accidentul vascular cerebral suferit

Citește și: Cristina Șișcanu, despre a doua sarcină: „Lumea în care trăim mă sperie”

Citește și: EXCLUSIV. Radu Itu, pălărierul care a fost la „Survivor 2022”, are planuri mari cu iubita sa. „Vom face pasul cel mare!”

Cu prilejul acestui interviu, am vrut să aflăm mai multe și despre cum este Jorge în rolul de tată. El a spus în trecut că voia să devină tată încă de când avea 24 de ani. În prezent, are doi copii, pe Karina (din prima căsnicie) și pe David, din căsnicia cu Ramona.

„Am devenit tată la 26 de ani și fiecare zi alături de copii este o binecuvântare”, a explicat el. „Nici nu mai știu cum e să nu ai nicio grijă. Când copilul iți spune că te iubește, este cel mai frumos lucru de pe lume”. 

Cu toate astea, rolul de tată vine și cu anumite provocări, potrivit lui Jorge: „Cel mai greu e când trebuie să trasezi o linie între ce își dorește și cât să-i oferi. Să nu fii nici strict, nici prea darnic, ca să îi dezvolți și abilitatea de a face singur/ă”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter