EXCLUSIV! Iulia Pârlea, Digi24: „Pentru ten folosesc o mască cu zaţ de cafea şi ulei de măsline!”

De Diana Sorescu, pe

Iulia Pârlea prezintă ştirile sportive la Digi24, post TV care împlineşte un an pe 1 martie. Are o relaţie cu internaţionalul român Gabriel Torje şi este o mare amatoare de sport.
Care este secretul siluetei tale?

Nu am un secret anume, încerc doar să am grijă, cât de cât,  la ceea ce mănânc, consum foarte multe legume şi fructe şi am noroc că nu sunt o „împătimită” a dulciurilor. În rest beau multa apă şi ceai verde 🙂
EXCLUSIV! Iulia Pârlea, Digi24: „Pentru ten folosesc o mască cu zaţ de cafea şi ulei de măsline!”

Cum se îmbină pasiunea pentru sport cu postura de prezentatoare a ştirilor sportive?

Se îmbină perfect. De mică am fost fascinată de patinajul artistic şi mai târziu am „descoperit ”  fotbalul. Merg pe stadion ori de câte ori am ocazia sau urmăresc meciurile din faţa televizorului şi asta mă ajută mult la muncă, sunt mereu la curent cu ultimele rezultate.

Iubitul tău este un renumit fotbalist.Ţi-a vândut el ponturi legate de antrenamentul sportiv?

Gabi îmi da sfaturi, doar că eu trebuie să recunosc că sunt un pic cam leneşă şi mă dau repede bătută. Mi-aş dori deseori să am ambiţia şi determinarea lui. Prin prisma acestei relaţii am realizat cât de mult muncesc sportivii şi câte sacrificii fac.
EXCLUSIV! Iulia Pârlea, Digi24: „Pentru ten folosesc o mască cu zaţ de cafea şi ulei de măsline!”

Care sunt cele 3 produse/ obiecte fără de care nu pleci de acasă?
Portofelul, telefonul şi batonul cu cereale.

Ce înseamnă pentru tine locul de munca?

Petrec cam 8-9 ore pe zi la Digi24, aşa că locul de muncă înseamnă a doua mea casă. În fiecare zi învăţ lucruri noi şi mereu îmi doresc de la mine tot mai mult. Au trecut câteva luni de când sunt în această echipă, iar colegii mei m-au ajutat să mă integrez foarte repede. Mi-am dorit să lucrez aici încă din martie 2012, când am urmărit primul jurnal al Digi24, cel de la lansarea postului. Acum îmi doresc să confirm.
În timpul liber ce faci?
Citesc, mă uit la filme şi dorm mult.

Ai folosit vreodată măşti naturale? Daca da de unde ai învăţat reţetele?

Singura mască pe care o folosesc din cand în când este cea cu zaţ de cafea şi ulei de măsline. Gomajul perfect ! Reţeta am învăţat-o de pe internet, citeam despre beneficiile cafelei şi astfel am descoperit reţeta.V-o recomand cu căldură.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter