Exclusiv. Ce poartă vedetele în casă pe timpul izolării

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Joi, 16 aprilie 2020, 18:03
Vedetele se pregătesc de sărbătorile pascale, dar stau cuminți în casă. Aflate în izolare, ca fiecare dintre noi, vedetele tv, creatorii de conținut, artiștii, influencerii poartă ținute lejere, fără teama că ar putea fi judecați de ochii exigenți ai fanilor sau ai criticilor de modă.

Alina Eremia: Pijamale, trening și ocazional, dacă se întâmplă să am un interviu televizat sau intru live pe social media, port ceva mai fancy.

Alex Ghidush, vlogger: Încerc să fiu cât mai confortabil, am zile în care nu ies din pijamale sau zile în care mă îmbrac așa cum aș fi făcut-o când ieșeam în oraș. Acum port o pereche de pantaloni de trening gri, un tricou negru și papuci de casă.

Citește și: Exclusiv. Cine sunt câștigătorii Asia Express: Drumul Comorilor

Matteo: Pffaaai, trei ținute sunt lux. Sunt două în rotație mare: pijamaua și acelasi tricou și pantaloni de la Adidas care se vede în toate Tik Tok-urile!

Virgil Godeanu, blogger: Hoodies și sweatpants. Cât timp nu am pe cine impresiona cu outfiturile mele, nici nu am de ce să mă preocup de asta. Cu toate acestea, dimineața trebuie neapărat să mă schimb de pijamale, ca să pot face tranziția de la o atmosferă de leneveală spre ceva mai proactiv.

Zbir, video creator: Port pantaloni de trening sau pantaloni scurți cu tricou cam în fiecare zi, iar când filmez un vlog îmi iau blugi, ca să mă simt ca și cum aș pleca de acasă, deși nu o fac.

Mimi: Port haine lejere și sport în fiecare zi, nimic special.

Otniela, influencer: În general niște ținute lejere gen second skin, am multe combinații de pantaloni scurți cu maieu din saten. Sau salopete cu diferite animăluţe, ori efectiv mă îmbrac cu o ținută cu care aş ieși afară. Simt uneori nevoia să ies în oraș și mă aranjez. Evident că drumul până în bucătărie este scurt, cât să beau, să mănânc și apoi revin la ținuta lejeră.

Maximilian Ioan, video creator: Stând în casă nu e atât de relevant cum mă îmbrac, așa că iau niste haine din dulap în care sunt confortabil și în care mă simt bine. Costumul de pinguin e favoritul meu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter