EXCLUSIV / Cătălin Zmărăndescu l-a provocat pe Emil Rengle la o luptă corp la corp în ringul de box. Ce i-a răspuns coregraful

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 03 octombrie 2022, 11:06

Cătălin Zmărăndescu (49 de ani) și-a dovedit calitățile de luptător în show-ul “Survivor 2022”. Toate provocările fizice și psihice din Republica Dominicană l-au făcut să dea tot ce are mai bun pentru a depăși cu ușurință situațiile limită, iar întreaga experiență a fost una memorabilă.

În exclusivitate pentru Unica, Cătălin Zmărăndescu ne-a dat câteva detalii inedite din culisele show-ului Survivor și ne-a dezvăluit cu cine dintre foștii concurenți ai competiției s-ar lupta corp la corp în ringul de box. În plus, Zmărăndescu a făcut și o relatare cu privire la cine ar dori el să iasă câștigător la Survivor anul acesta.

Care ți s-a părut cel mai șocant lucru din experiența Survivor România? 

Nu aș vrea să mă gândesc la experiența Survivor România ca fiind una șocantă. Știam deja în ce tip de competiție voi intra, așa că am luat fiecare zi și provocare ca atare. Poate tocmai asta mă deranja la colegii mei în anumite momente, când nu luptau suficient, deoarece simțeam că sunt surprinși de cât de dificil este totul. 

Așa că șocant nu aș vedea nimic, ci dificil – lipsa hranei, dorul de casă, momentele în care trebuie să te acomodezi să dormi pe jos, pe lemn, în timp ce afară toarnă tot mai tare…

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ce reacție au avut copiii Roxanei Ciuhulescu când au aflat că mama lor a pozat pentru „Playboy”

Cine ai vrea să câștige? Susții vreun concurent anume?

Așa cum am postat și pe Instagram, la noi în casă s-a decis (de către fiica mea): fie câștigă Alex Nedelcu de la Tigri, fie Elena Chiriac de la Vulturi. Ei sunt cei doi concurenți care o fac pe fetița mea să aclame din fața televizorului. 

Povestește-ne o picanterie din culisele show-ului, ceva ce nu s-a văzut la televizor.

Cât de greu trec unele momente când nu mergi la joc și te gândești la familie, la mâncare, la evenimente din viața ta. Cât de mare este foamea, când speri să găsești în jurul tău ceva… altceva decât cocos (râde). 

Nu cred că este picant să vă spun despre discuțiile din trib despre cum ne afecta la stomac tot acel cocos pe care-l consumam, nu?☺

S-a tot vorbit despre conflictele pe care le-ai avut cu alți faimoși – CRBL, Emil Rengle, Marian Drăgulescu, chiar și asupra Elenei Chiriac ai aruncat câteva săgeți la plecare numind-o “șerpișor” – ce te-a deranjat cel mai tare la ei și ce le-ai spune dacă te-ai întâlni cu ei acum?

Cu Emil m-am văzut, iar rezultatul îl puteți vedea și voi în vlog-ul pe care l-am lansat împreună pe canalul lui de YouTube. Am depășit toate tensiunile, iar acum știm să mai și glumim! 

Cât despre șerpișor… eu nu vorbeam despre Elena, ci despre Marian și Laura. Iar între timp, m-am văzut și cu Laura sau cu CRBL. Și am știut să stăm la aceeași masă, să glumim și să mergem înainte cu viața. 

Eu sunt un om foarte sincer. Și atunci când m-a deranjat ceva la un concurent, i-am zis pe loc, uneori mai dur, alteori mai amical… dar mereu în față. 

Citeşte şi: EXCLUSIV / Magda Pălimariu și soțul ei sunt pregătiți să devină părinți: „Dumnezeu le aranjează pe toate!”

Pe cine ai provoca, dintre toți concurenți împreună cu care ai fost la Survivor, la o luptă corp la corp în ringul de box? 

Oricine se simte pregătit sau vrea să încerce și o altfel de probă în viață. Provocarea i-am lansat-o deja lui Rengle când am filmat pentru vlog… atât că el m-a invitat la dans. Deci mai negociem (râde).

Fostul luptător MMA ne-a făcut câteva dezvăluiri și despre viața personală, dar și despre perioada când a lucrat pentru Gigi Becali, fiindu-i bodyguard.

Cum a fost întoarcerea acasă, la familie, la normalitate, după tot ce ai trăit în Dominicană?

Emoționantă, dorită și frumoasă! Încă de la aeroport când am putut să-mi iau soția în brațe și să îi simt pe cei mici lângă mine… m-am simțit liniștit. Am știut că am ajuns la iubire și bucurie sufletească. Acasă am fost așteptat cu masa plină (și nu prea am refuzat să gust…. sincer să fiu). 

Legat de familie, în ce relații ești cu copiii din prima căsnicie, Mihai și Alexandra? Mihai a spus câteva lucruri dure la adresa ta, cum că ați rupt legătura și că nu vrea să mai audă de tine.

Fiecare om este liber să vorbească și să acționeze în viață exact așa cum simte. Eu nu am să comentez astfel de declarații și, cu siguranță,  nu am să răspund urât copiilor mei. Sper doar ca fiecare să fie bine și împlinit cu deciziile luate. 

Spune-ne ceva ce nu știe nimeni, încă, despre tine.

Hmm, știați că am lansat o piesă, de curând? Poate mi-ați descoperit talentul la cântat la Masked Singer România, dar acum am cântat cu vocea mea, fără alte efecte sau modificări. 

Citeşte şi: EXCLUSIV. Radu Itu, pălărierul care a fost la „Survivor 2022”, are planuri mari cu iubita sa. „Vom face pasul cel mare!”

Care a fost cea mai mare încercare a vieții tale? Un moment de cumpănă, ceva ce te-a marcat.

Când am fost atât de prost încât să cred că dacă mi-aș lua viața, rezolv toate problemele. Dar am realizat că Dumnezeu mi-a dat viața cu un scop. Nu știu dacă am descoperit acel scop, dar am realizat că trebuie să trăiesc pentru a fi fericit, pentru a-i face pe cei din jur fericiți. Și poate mai sunt lucruri pe care nu le-am descoperit, dar o voi face până la finalul vieții mele. 

Să ne întoarcem un pic în trecut. Cât de tare și în ce mod ți-a influențat episodul Gigi Becali destinul?

Evident că mi-a influențat major destinul, m-a adus în cumpene în care nu m-aș fi gândit vreodată că voi ajunge. Dar m-a și maturizat spiritual, mi-a deschis ochii spre ceea ce este important în viață și m-a făcut să mă schimb ca om. 

Este ceva ce regreți din perioada cât ai lucrat pentru el sau ceva ce astăzi ai face diferit?

Am învățat să nu mai regret nimic din trecutul meu. Și știți de ce? Poate altfel nu eram Cătălin Zmărăndescu de astăzi: multiplu campion la sporturi de contact, un familist convins cu o soție minunată și copii superbi, un norocos care are parte de elevi deciși și motivați la sala de sport și… mai departe de orice, un om cu bune și rele.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter