EXCLUSIV. Care a fost primul job al Andreei Marinescu. „Nu m-am ferit să muncesc”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 12:46

Andreea Marinescu (40 de ani) lucrează de mai bine de 20 de ani în televiziune, însă cariera ei n-a debutat în jurnalism. Prezentatoarea TV a avut primul job în timpul liceului.

Care a fost primul job al Andreei Marinescu. „Nu m-am ferit să muncesc”

„De fapt, au fost câteva încercări. Am fost vânzător de periuțe de dinți și parfumuri, pe stradă, și am fost hostess la diferite evenimente când eram la o agenție de modele. Îmi plăcea încă de mică să am propriile venituri, așa că m-am mișcat în acest sens. Nu m-am ferit să muncesc”, ne-a declarat jurnalista.

Despre ce a făcut cu primii bani câștigați, Andreea ne-a mai spus: „Nu mai țin minte, dar, la cum mă știu, cred că le-am luat alor mei ceva cadou. Prima leafă trebuia sărbătorită!”. Jurnalista ne-a mai dezvăluit pe ce cheltuie acum cei mai mulți bani. „Pe mâncare, am verificat acum în aplicație. Dar și pe haine :)”, a spus.

Din ianuarie 2018, Andreea Marinescu este căsătorită cu polițistul Adi Tiulescu, alături de care are un fiu, Armin, în vârstă de 5 ani. Din primul mariaj, jurnalista mai are un fiu, Vladimir, în vârstă de 12. Știrista nu se mai vede devenind mamă pentru a treia oară. „Doi băieți sunt exact ce pot gestiona”, ne-a mărturisit.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum se menține în formă Lavinia Petrea. „M-am ambiționat să mă reapuc de mișcare”

Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi”

„Sunt o mamă prietenoasă, însă am câteva reguli legate de școală, teme, gadgeturi și masă. (…) Copiii sunt altfel acum, au nevoie de tehnologie ca parte componentă a vieții lor. Le dau acces la tehnologie, dar cu timp limitat”, a completat.

În cadrul aceluiași interviu, Andreea ne-a dezvăluit că părinții i-au insuflat „omenia, cinstea, adevărul și modestia”. „Mi-au zis mereu să nu uit de unde am plecat. (…) Sper ca băieții mei să fie genul acela de oameni solidari și empatici, să fie cinstiți și să știe să fie fermi și ambițioși atunci când luptă pentru ceea ce își doresc”, a încheiat.

Foto: PR; Pro TV; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter