INTERVIU. Andreea Marinescu ne-a spus cum a depășit cele mai dificile momente din viață

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 12:32

Andreea Marinescu (40 de ani) ne-a spus în exclusivitate cum a reușit să depășească trei momente dificile din viață.

Jurnalista și polițistul Adi Tiulescu sunt căsătoriți din ianuarie 2018. Împreună au un fiu, Armin, în vârstă de 5 ani. Din primul mariaj, jurnalista mai are un fiu, Vladimir, în vârstă de 12 ani.

Cum ai început anul 2022?

Am început foarte frumos anul ăsta, neașteptat: împreună cu prieteni vechi, Silvana și Alecu Racoviceanu, discutând lucruri care ne fac plăcere, mâncând ceva bun, jucând canastă și bucurându-ne de focul de artificii. Exact ceea ce îmi doream s-a întâmplat.

Ce ar fi surprinși oamenii să afle despre tine?

Că mă cheamă și Steliana. Și că, până acum vreo 5-7 ani, nu îmi plăcea deloc prenumele ăsta. Acum îl ador.

Ai vreun obicei de care ți-ai dori să scapi?

Desigur, cine nu are? Eu îmi doresc să scap de treaba cu mâncatul. Iubesc să mănânc și nu e bine, pentru că nu știu când să mă opresc. Mi-ar plăcea să scap de asta și să înlocuiesc cu ceva mai sănătos. 🙂

Care este ultima carte citită, cartea preferată și o carte pe care oricine ar trebui să o citească?

„Navalnîi. Un democrat împotriva autoritarismului” este ultima carte citită. „Parfumul”, de Patrick Süskind, este cartea preferată. Și nu cred că ar trebui ocolită „Oscar și Tanti Roz”, de Éric-Emmanuel Schmitt.

Ai vreo experiență stânjenitoare de care îți amintești și azi?

Am o experiență, să îi spunem inedită, cu o pisică, în copilărie, pe care chiar nu o pot povesti. Prietenii foarte apropiați știu ce nefăcută am făcut când aveam vreo 3 ani și am încercat să salvez un pisoi blocat în gard, care mieuna puternic, iar eu credeam că îl doare ceva. Am avut o metodă foarte personală și total nepotrivită de a-l ajuta.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

EXCLUSIV. Care a fost primul job al Andreei Marinescu. „Nu m-am ferit să muncesc”

EXCLUSIV. Andreea Marinescu, despre începutul relației cu soțul ei, Adi Tiulescu: „Ne-am îndrăgostit repede”

EXCLUSIV. Ce părere are Corina Caragea despre operațiile estetice. „Nimeni nu a reușit până acum să câștige meciul cu timpul ”

Cum te menții în formă? Cum arată meniul tău dintr-o zi?

Asta e o întrebare capcană? 🙂 Sportul pentru mine reprezintă un efort, nu un mod de viață. Îmi place să mănânc și să fac mâncare și îmi doresc să fiu slabă… Greu, nu? Meniul meu arată ca de dietă destul de des și delicios atunci când uit cât de repede mă îngraș.

Există alimente/preparate pe care le eviți pentru a te menține?

Cartofi prăjiți, șnițel, brânză feta, toate cărnurile grase, pâinea, pastele… chestiile care îmi plac adică. 🙂

Cu ce rețetă nu dai niciodată greș?

Cu lasagna nu am dat niciodată greș până acum, însă nu e timpul pierdut. 🙂 În bucătărie poți să greșești destul de repede dacă nu ești suficient de implicat.

Te-ai confruntat vreodată cu anxietatea sau depresia?

Mi-a fost frică de câteva ori în viață: când a murit bunicul meu și am cerut ajutor lui Dumnezeu, crezând că îl pot salva; când tata a ajuns la spital cu o criză foarte urâtă și era în stare destul de gravă și când am avut prima oară COVID-19. Toate stări legate de boală, lucruri pe care nu le puteam influența sau rezolva cumva, care nu depindeau de mine.

Întotdeauna am apelat la oamenii pe care îi cunosc, specialiști în domeniu care știu să vină cu un sfat bun. Atunci când am fost eu bolnavă, i-am povestit unei prietene medic ce mă sperie și ea m-a liniștit. Când tata a fost bolnav, am făcut tot ce am putut să îi fie cât mai bine. Din păcate, pentru bunicul meu nu am putut să fac nimic, atunci a fost și prima oară când cineva pe care îl iubeam nespus s-a stins.

Foto: Pro TV; Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter