INTERVIU. Andreea Marinescu, despre începutul relației cu soțul ei, Adi Tiulescu: „Ne-am îndrăgostit repede”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 12:33

Andreea Marinescu și polițistul Adi Tiulescu sunt căsătoriți din ianuarie 2018. Împreună au un fiu, Armin, în vârstă de 5 ani. Din primul mariaj, jurnalista mai are un fiu, Vladimir, în vârstă de 12 ani. Prezentatoarea TV ne-a spus în exclusivitate cum cucerit-o soțul ei.

Andreea Marinescu și Adi Tiulescu s-au cunoscut prin intermediul profesiilor lor, jurnalista în calitate de reporter acreditat la Poliție, iar Adi în calitate de polițist. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă. Știrista și polițistul s-au reîntâlnit 9 ani mai târziu, la o festivitate.

Telefonul jurnalistei se stricase, iar Adi l-a reparat. Ulterior „au urmat un ceai și… o foarte frumoasă poveste de dragoste presărată cu cântece la chitară târziu în noapte, la telefon, cu poezii și surprize, cu suișuri și coborâșuri care ne-au arătat că noi chiar suntem făcuți unul pentru celălalt”, mărturisea Andreea Marinescu în trecut.

„Cred că am exclus cumva treaba asta din relația noastră, că el e polițist, ca să putem funcționa normal. Eu m-am îndrăgostit de el pentru că e un el special, nu pentru vreun alt motiv”, ne-a explicat.

Despre cum a cucerit-o Adi, Andreea ne-a mai dezvăluit: „Ne-am întâlnit când am avut nevoie cel mai mult unul de celălalt, asta e concluzia la care am ajuns după mulți ani de relație. Ne-am îndrăgostit repede, am făcut pași decisivi la fel de repede și cred că ne-am cucerit unul pe celălalt, nu doar el pe mine”.  

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum se menține în formă Lavinia Petrea. „M-am ambiționat să mă reapuc de mișcare”

Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi”

Este căsătorită din 2018 însă publicul o știe în continuare drept Andreea Marinescu, lucru care nu s-a schimbat nici în acte. „Da, am același nume în acte: Andreea Marinescu… și Steliana”, ne-a mărturisit.

Cât despre unul dintre cele mai romantice lucruri pe care le-a făcut pentru soțul ei, Andreea ne-a mai spus: „Am organizat într-un an, de ziua lui, traseul primei noastre întâlniri, cu tot ce a fost în ziua respectivă. Și am încheiat ziua cu o cină romantică într-un loc special”.

Foto: Instagram; PR; Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter