Este soție de scriitor și mamă de gemeni. Cum arată familia Adelei Pârvu de la „Visuri la cheie”

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 09 noiembrie 2018, 14:35
„Iubesc oamenii, lumina și culorile”. Așa se descrie simplu pe blogul său personal Adela Pârvu, unul dintre membrii emisiunii „Visuri la cheie”. Realizează săptămânal proiecte interesante și schimbă casele oamenilor, dar acasă este locul în care și ea se simte cel mai bine, alături de cei doi fii gemeni și de soțul scriitor.

Gemenii Adelei Pârvu, Ștefan și Lucian, au 17 ani și s-au născut la o diferență de șapte minute. Amândoi studiază la liceul de arte plastice „Nicolae Tonitza” din Capitală și, la fel ca mama lor, au un blog – „Gemenii 11”.

„Prietenii ne spun Luc și Ștef. Așa ne strigă, când nu țipă la noi, și părinții. De ce gemenii 11?  Pentru că suntem gemeni născuți într-o zi de 11 și faza tare e că cifra 11 e una geamănă.  Partea ciudată, când ai un frate geamăn, este că lumea se așteaptă să te îmbraci la fel cu el sau și mai enervant are impresia că ai aceeași mentalitate cu a fratelui tău. Dar noi nu suntem aceeași persoană (e total greșit să crezi asta!), ci doar niște băieți care seamănă, dar care au caractere total diferite. 

Ce avem în comun? Hai să spunem aceleași pasiuni: trotinetele, muzica și artele plastice. Luc bate la tobe (de fapt bate în toate obiecte care-i ies în cale :)), iar Ștef zdrăngăne la chitară. Suntem colegi de clasă la Tonitza și mâzgâlim în aceleași ateliere. În timpul liber o ardem prin skate parcuri cu trotinetele. La greu!”, se prezintă Ștefan și Lucian pe blogul lor.

Cât despre soțul Adelei Pârvu, acesta nu este nimeni altul decât scriitorul Adrian Pârvu, născut la Iași în 1952. La fel ca soția lui, Adrian Pârvu a lucrat mulți ani în presă. A publicat volumele de versuri „Poetul, vărul şi poporul”, Editura Tracus Arte, 2011, pentru care a obținut premiul de debut la Festivalul de poezie Sighetu Marmaţiei, şi „Amor cortese – ritmuri şi rime trubadurice”, Editura Tracus Arte, 2012.

Citește și – Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au adoptat un copil

Citește și – Detaliile fac diferența. Cum arată și cât costă un apartament decorat de un designer

Foto – Life.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter