Emil Rengle, postare controversată pe Instagram. Cum s-a fotografiat dansatorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 iulie 2022, 18:56

Coregraful și dansatorul Emil Rengle (31 de ani) a făcut o postare controversată pe rețelele de socializare. Aflat în vacanță în Mykonos, câștigătorul ediției din 2018 a show-ului “Românii au talent” a publicat pe Instagram câteva fotografii mai îndrăznețe, în stilul său caracteristic. Artistul s-a fotografiat în slip, iar printre câteva poze în care apare sărind pe o saltea, se poate observa și un cadru ceva mai atipic, în care Emil apare aplecat și întors cu spatele la obictivul aparatului foto.

Postarea lui Rengle a atras rapid peste 4.400 de aprecieri din partea internauților și câteva comentarii în care fanii dezaprobă gestul artistului: “Hmm….”, “Scârbos!”.

Emil Rengle, despre experiența lui cu bullying-ul

Dansatorul a vorbit în urmă cu câțiva ani, în exclusivitate pentru Unica, despre un subiect delicat – bullying-ul din cauza sexualității lui.

Prima dată și prima dată când am fost eu bullied a fost atunci când am intrat la școală în clasa a cincea într-o clasă maghiară. Eu sunt din Oradea și am studiat primii ani de școală în limba maghiară. Cred că nu este necunoscut faptul că minoritățile de orice fel suferă mai mult pe tema aceasta de bullying. Așa s-a întâmplat și cu noi. Țin minte efectiv, foarte foarte mulți ani am mâncat mucii colegilor mei sau nu știu dacă aș putea să spun asta puțin mai frumos. (…)

Citeşte şi: Mădălina Ghenea și Emil Rengle, dans senzual pe o plajă din Mexic

După ce am crescut și mi-am dat seama că sexualitatea mea este diferită de cea pe care lumea o consideră normală, am dat încă o dată de acest val de bullying. Singurul mod de hate pe care eu îl primesc pe internet este că sunt făcut gay. Cred că, din nou, pot doar să mă repet, oamenii încă nu cunosc, sunt speriați până la urmă de acest cuvânt, de homosexualitate, de cuvântul gay, de transexualitate, de pansexualitate, de lesbiene, de niște lucruri care sunt absolut normale. Sunt cuvinte pe care noi nu le folosim, ne ascundem de ele, ne este rușine, nu ne uităm, nu vorbim, nu auzim la școală despre așa ceva, însă aceste lucruri sunt absolut normale. Totuși, cunosc foarte mulți oameni și am foarte mulți prieteni care s-au luptat cu probleme foarte foarte foarte foarte mari. Din ce cauză, doar din cauză că unii îi consideră pe ceilalți diferiți. Diferiți pentru că iubesc în mod diferit, diferiți pentru că vorbesc o altă limbă, diferiți pentru că poate arată altfel”, dezvăluia, în 2018, Emil Rengle.

Foto – Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter